БЕЗ ВОДЕ И ДАЉЕ ПО 12 ЧАСОВА ДНЕВНО

voda-kralja-petraТоком викенда, 24. i 25. septembra, остаје исти режим водоснабдевања као и до сада. То значи да ће дневна рестрикција бити од 10.00-15.00 часова и вечерња од 22.00-5.00 часова изјутра.

Проблеми су и даље присутни на изворишту у Трновчу одакле стиже свега 37 секундних литара воде а пет бунара је ван функције.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%b5-%d0%b8-%d0%b4%d0%b0%d1%99%d0%b5-12-%d1%87%d0%b0%d1%81%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b4%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d0%bd%d0%be/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Vesna on 25/09/2016 at 10:52

  Sve to danas,sutra ce biti juce.

  • Пекић on 24/09/2016 at 21:08

  Четри месеца од формирања власти а нису сменили Кењине и Ђурићеве људе -Борис Павловић јавни правобранилац, Драган Милић начелник општинске управе, Мира Возић начелник одељења за имовинско правне послове, Гоца Костић бивша секретарка СО која преко Драгана Милића вршу константну опструкцију рада општине и то по директном налогу монголоидног Салвољуба Ђурића – Ђуре фризуре и јадног Кење ( он јадан и није крив јер није свестан свог простаклука и глупости).Смените ове људе под хитно за то вам не требају више инстанце.Смените их како би прекинули низ опструкције, поставите нове људе па ако ни они не буду радили како треба поставите друге само смените ове.Дакле под хитно уклоните људе који целој општини раде о глави!!!

  • Др on 24/09/2016 at 20:05

  Поштовани грађани,

  Позивам вас да поред тога што пишете коментаре на порталу Паланка данас, своје неслагање пошаљете и на меил

  kabinetpredsednikavlade@gov.rs

  како би највише представнике власти упознали са ванредном ситуацијим у Смедеревској Паланци ( неспособна и лоповска бивша власт је упропастила све што се може упропастити а нова локална власт ни после 3,5 месеца не може да се снађе и обезбеди минимално функционисање града тј. воду за пиће и елементарне потребе – услед чега може наступити нека епидемија или нека друга зараза опасна по живот и здравље људи).

  Потребно је да грађани покажу иницијативу тако што ће, на реалне проблеме, указати на напред наведеном меилу.

  На овај начин би се указало на чињеницу да се нова локална власт уопште не сналази у повереним пословима и да уколико се хитно не реши питање водоснабдевање грађана Смедеревске Паланке, треба захтевати да се уведе принудна управа у општини Смедеревска Паланка а то је и једини начин да се општина ослободи од лошег, непбразованог кадра бивше власти као и да се склони нова локална власт која уопште није дорасла повереној улози.
  Потребно је да грађани Паланке подигну свој глас и о тренутној ситуацији тј.ванредном стању обавештавају све електронске медиј. као све и више инстанце власти како би се извршио притисак на организаторе штрајка(који је свакако инициран од бивше власти али и од људи бивше власти који још увек обављају важне функције у општини) али и на неспособну локалну власт да обезбеде грађанима нормалан живот.

  • Žika Žikić on 24/09/2016 at 19:58

  Predlažem da se uz pomoć interventne brigade žandarmerije, radnici vodovoda nateraju, da iz svojih džepova investiraju i urade osposobljavanje navedenih bunara, a nadzor za izvedene radove mogli bi da vrše inženjeri, honorarni saradnici vodotermike.

Komentari su onemogućeni.