„БРОДОЛОМНИЦИ“ САОПШТЕЊЕ ОО СНС ПАЛАНКА

OOSNS Поводом сензационалне вести да је перспективни Бојан Маринковић, доскорашњи председник МО Церовац, посетио просторије Демократске странке, и постао њен члан, Информативна служба ОО СНС Смедеревска Паланка издаје следеће:

 .

.

САОПШТЕЊЕ

            Због оправданог страха да ће поменути прелазак Б.М. из Српске напредне странке у ДС постати још једна бајата вест, све наше суграђане радо подсећамо на тај догађај.

           Кадровско појачање ДС-а је велики спортски стручњак. Још много стручности чучи у том неоткривеном генију, па је пун погодак паланачких демократа да у своје окриље приме једног таквог. Сигурно ће и страначки активизам показати у пуном сјају. Зато верујемо у светлу будућност ове политичке опције (ДС) у Смедеревској Паланци. Ако буде остао напредан као што је био до скоро, вероватно ће руку под руку са новим страначким колегама постати саветник или заменик некоме од кадрова СПС-а на локалу. Неки снови се, ипак, остваре!

            Човек који је мерна јединица за поштење и искреност, образован је и вредан. Као такав, Бојан Маринковић проналази сличност са руководством ДС-а. Своју политичку каријеру даље ће градити са онима који су Паланку претворили у рај. Ми му у томе желимо пуно успеха! Честитамо и ДС-у на појачању!

          Посебну захвалност што је овај догађај обнародован као сензација, дугујемо господину Дејану Црномарковићу, директору и уреднику „Паланачких“. Он га је назвао „политичким земљотресом“. Будући да се овоме новинарском трудбенику поодавно све љуља, и да нема никакве везе са политичким режимом у Паланци, пре ће бити да се ради о „политичком бродолому“. Чамце и појасеве за спасавање ће сви сигурно потражити или од Петра Јелића и Славољуба Ђурића, или од Пајтића.

Информативна служба

ОО СНС Смедеревска Паланка

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%b1%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%bc%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8-%d1%81%d0%b0%d0%be%d0%bf%d1%88%d1%82%d0%b5%d1%9a%d0%b5-%d0%be%d0%be-%d1%81%d0%bd%d1%81-%d0%bf%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%ba/

2 comments

 1. Реаговање редакције „Паланачких“ на саопштење Информативне службе ОО СНС у Смедеревској Паланци: АУТЕНТИЧАН СЛУЧАЈ ПОЛИТИЧКЕ ГЛУПОСТИ

  У Смедеревској Паланци догодио се аутентичан случај политичке глупости, у виду саопштења Информативне службе Општинског одбора Српске напредне странке, у коме им је за прелазак њиховог дојучерашњег функционера у редове Демократске странке, изгледа, крив новинар „Паланачких“.
  У делу тог саопштења, неуки записивач „мудрих мисли“ свог надређеног, неспособан да прочита чак и импресум новина и информише се коме би желео да се обрати, напада новинара и директора „Паланачких“ (који није аутор текста о коме је реч, а ни уредник новина), и тиме врши очигледан притисак на слободу медија и уређивачку политику – потпуно супротно јавним залагањима и апелима домаћих и страних званичника, па и председника сопствене странке, да се медијима и новинарима омогући да раде свој посао без притисака.
  Аутору саопштења, односно Информативној служби, односно Општинском одбору Српске напредне странке у Смедеревској Паланци засметао је наслов „Политички ‘земљотрес’ у Смедеревској Паланци: ЛОКАЛНИ ФУНКЦИОНЕРИ СНС ПРЕЛАЗЕ У ДС“, што такав догађај, у актуелном политичком тренутку на локалном нивоу, и јесте – за један локални медиј.
  Право питање гласи: да ли је текст лаж или истина?
  Ако је истина, а јесте: да ли баш толико боли да „ствар“измиче контроли?
  Поред отвореног напада на новинара и медијски садржај, аутор саопштења вређа и омаловажава, и тако себе „кандидује“ за истражни рад одређених државних органа.
  Питамо се има ли краја параноји, у политику залуталих и заслепљених чланова ове дружине, који, када већ немају резултате у надметању са својим политичким противницима, измишљају „непријатеље“ и „проналазе“ их – тамо где их нема.
  На крају, и овај догађај само уоквирује слику коју су о себи створили у Смедеревској Паланци и говори о њиховој политичкој нарави и људским квалитетима!

  Редакција

   • SNS BOT on 05/05/2015 at 14:59

   Kada neko iz ovakvog lista koji po naredjenju prodaju iskljucivo clanovima DS-e , pokusa da na saljiv nacin opravda svoj pokusaj politickog spinovanja na lokalu – naslovom “ ЛОКАЛНИ ФУНКЦИОНЕРИ СНС ПРЕЛАЗЕ У ДС“ .. iako je to slucaj samo jednog coveka koji ocigledno nije ni bio dostojan rejtinga koji sa sobom nosi clanstvo u SNS , posebno ako ste na nekoj funkciji.. onda daobijete i ovakav jadan bedan i besmislen pokusaj demanta svojih izmisljotina….jadno do kraja

Komentari su onemogućeni.