ВАНРЕДНА СЕДНИЦА СО ВЕЧЕРАС (7. СЕПТЕМБАР) ОД 20 ЧАСОВА

SKUPSTINA 6Председник Скупштине општине Смедеревска Паланка Владан Вуковић, заказао је ванредно заседање локалног парламента због ситуације у ЈКП Водовод. Седница ће бити одржана вечерас 7. септембра са почетком од 20.00 часоова, а на Дневном реду ће се наћи само једна тачка и то Предлог одлуке о одређивању минимума процеса рада у ЈКП Водовод у току штрајка.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d1%81%d0%be-%d0%b2%d0%b5%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%b0%d1%81-7-%d1%81%d0%b5%d0%bf%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b1%d0%b0/

5 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Tanja on 07/09/2016 at 21:21

  Основано сумњам, да се овде ради о коалицији двојице Милића (начелника ОУ и председника СО),као и ширег састава,којима је за циљ одстрел коалиционих партнера и повратак СПС-а. Мишљење секретара по свим питањима се игнорише,као и осталих страначких колега. Основано сумњам, да са поменутим старим кадром циљано врше опструкцију рада ОУ,јер би у супротном, начелник и цела скупштинска служба били смењени. А, кадра имају на претек, али га неће, јер им стари,очигледно, из „неких“ разлога одговара. Питајте се, зашто? Него, грађани, пошто председник не одговара нашим захтевима, били ми из редова СНС-а, Вулиноваца, Треће Србије,ДС-а…верујем, да сви желимо да нашој деци оставимо бољи град, а не ову депонију изгладнелих паса, пацова, мишева…, те, почнимо и ми са штрајком: петицијом за хитну смену председника СО! Хоћемо и смену и свих оних који су учествовали у „изградњи“ Паланке и оволиком степену развоја њених јавних предузећа. Ја се бојим сваког поветарца који са „улица“ подиже заразу нашој деци у уста! Људи, демократија ће нас убити! Док компетентни набијају главе у папире, као јефтина радна снага, или чаме гладни на бироу, или надничаре јер су политички неподобни, дотле: пензионери, фармери, занатлије, и сви други, држе предавања за говорницом о Закону! А, правник-нема право гласа, већ ко дежурни кривац, слуша помно ове „учењаке“! Хајмо на трг да спалимо дипломе! Док је оваквих, који нису свесни где им је место, док лекар може да управља, буде дипломата, можда и ми који то нисмо можемо да будемо лекари! Колико је на бироу правника,економиста и дипломата? Какве везе има сила гравитације, тврдоћа челика,рад срца…са функционисањем ОУ? Зато постоје управни одбори у оквиру организација.Ја бих распустила ову скупштину и довела компетентне људе са бироа те, да има с ким и о чему да се прича-јасно и кратко до решења! Они би бар имали чиме сваки динар да зараде!

   • SAMO JAKO on 08/09/2016 at 07:05

   TI SA BIROA DA ZNAJU NESTO ILI DA SU SPOSOBNI RADILI BI NESTO ,ONI NE MOGU DA POMOGNU SEBE PA CE DA POMOGNU OPSTINE SMESNO

  • marko on 07/09/2016 at 18:00

  molim vas napravite prilog ili pitajte nadlezne u opstini, trenutbo je najezda pacova u ulici 10 oktobra yamo kod mega marketa i muzicke skole, juce za kratko vreme 10 pacova je vidjeno na ulici, misevi gmizu po zidovima kuca ono je jezivo. ako niko ne uradi nista npr grad docice do zaraze jos nema ni vode zarazicemo se svi, pacovi se nakotili ovo je alarmantno. ljudi ne drzite vrata otvorena spoljna da ne bi usli u vase stanove. molim novinara ovog lista da pod hitno napravi clanak ili se raspita kod nadležnih u opstini ko je odgovoran da odobri deratizaciju. ako se nesto hitno ne uradi ne bih da panicim ali namnozice se u ogromnom btoju. kada vec izlaze u tom broju napolje zamislitw koliko je twk u podrumima i po rupama.

  • Куку и Леле on 07/09/2016 at 15:37

  Зашто организатори одговорни за искључења воде грађанима још увек нису у затвору? Шта се чека? То је посао за полицију и тужилаштво, а не за Скупштину.

  • pošteno pa na sud on 07/09/2016 at 13:02

  Ćutale hoča sa ugase vodovod i da daju otkaze radnicima

Komentari su onemogućeni.