„ДАНИ ОПТИМУМА“

uvs160608-003Крај школске године за ђаке и почетак лета је време када се захуктавају послови око припрема шкоског прибора за први септембарски дан. Послови и наруџбине свезака и школског прибора почињу да се склапају већ сада, док свој максимум достижу у августу месецу. Из тог разлога предузеће „Оптимум“ из Смедеревске Паланке, које се бави продајом школског прибора и штампањем свезака, сваке године у ово време организује у својим просторијама „Дане Оптимума““.

Тада се окупе сви купци из Србије и региона да виде шта је то што предузеће „Оптимум“ нуди за наредну школску годину као и да на време наруче потребне количине школског прибора и свезака. Такође ово је и прилика да купци обиђу погоне и упознају се са производним капацитетима и могућностима компаније.

Иначе предузеће „Оптимум“ је основано пре 24 године. Основна делатност им је производња школског прибора, блоковске робе, регистратора, …Оптимум данас запошљава 180 радника, извози робу у 15 земаља и једно је од најпрофитабилнијих предузећа у нашој општини и Србији. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%b8-%d0%be%d0%bf%d1%82%d0%b8%d0%bc%d1%83%d0%bc%d0%b0/