ЖИКИНА ШАРЕНИЦА У ГЛИБОВЦУ (ВИДЕО)

ZIKINA SARENICA GLIB1Поводом 125. година школе Станоје Главаш у Глибовцу, у овом селу је у суботу од 9-11 часова у директном тв преносу на РТС-у, емитована емисија Жикина шареница.

У емисији је водитељ Жика Николић поред школе Станоје Главаш, која је била домаћин, уз присуство бројних гостију представио и културно-историјске и туристичке потенцијале Паланке. У емисији су наступили и представили се и многи културни и естрадни посланици нашег града. Део атмосфере и детаље из емисије можете погледати у прилогу. 
Smed.Palanka-Zikina sarenica RTS u Glibovcu… by palankadanas

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%b6%d0%b8%d0%ba%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d1%88%d0%b0%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d1%83-%d0%b3%d0%bb%d0%b8%d0%b1%d0%be%d0%b2%d1%86%d1%83-%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%be/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Хомер on 29/08/2016 at 14:12

  Једино си се ти, у својој острашћености, потрудио да упрљаш повод ове, лепо снимљене емисије, која је урађена у част 125 година постојања основне школе „Станоје Главаш“.
  Није све политика.
  Ова је емисија афирмативно говорила о Паланци и многим селима Општине и оном најбољем што имамо. Штета је само што прекинуше Биљану, која је још много тога лепог имала да каже о нама и личностима родом из нашег краја.
  Да те информишем, програм РТС уређују људи постављени од стране предходне Владе Републике Србије, у којој, одавно, нема личности које си ти назвао „организаторима“.
  Председник је имао избор, одабрао је да делегира младог представника СО, што је по мени одлично решење.

   • Sss on 29/08/2016 at 20:35

   Pa pobratime, jel misliš da je stvarno stanje u opštini onako kako je prikazano u šarenici? Tu je problem! Šarenica je trebala da se snima kod fontane, da se prikazu razrovane ulice i trotoari, djubre na svakom koraku, nemanje vode i mnogi drugi problemi! Očigledno je da je prste umešao Kene da se prikaže da ništa nije uništio u opštini, kao odgovor Vučićevim prozivkama u Skupštini!!! Hoće li Stanoje Glavaš da nam obezbedi vodu??????

    • gajo.vucetic on 01/09/2016 at 08:33

    Емисија јесте била лепа али је дала лажну слику и Паланци.Млади беже главом без обзира.Скоро ни један студент се по завршеном факултету не враћа у свој родни град.Не само студенти и остали млади беже у иностранство трбухом за крухом.У општини која је тотално у блокади, сву власт и даље држе остаци старе власти , шљам попут Драгана Милића (начелника општинске управе) , Гоце Костић ( који су опељешили општинску касу иако је иста у блокади-што је стварно умеће), Мира Возић начелник одељења за имовинско правне послове ( њу је поставио Кена и иста само опструише рад нове власти заједно са Драганом Милићем и Борисом Павловићем јавним правобраниоцем-кога је такође поставила стара власт).Треба сва наведена лица послати у МУП на полиграф па ако се утврди да су узимали новац да одмах поднесу оставке,напусте та радна места(ослободе младим и поштеним људима радна места), ВРАТЕ НОВАЦ- што је најважније и да се кривично гоне.

  • Sss on 28/08/2016 at 08:08

  Kene nije nikoga zvao iz lokalne vlasti, da gostuju u šarenici?!? Bruka! Ne pomenuše ko je predsednik opštine, u kojoj snimaju emisiju. Da nisu Šutanovac i Kene organizatori, možda bi bili pozvani! Kene i dalje drži sve konce u opštini!

Komentari su onemogućeni.