ЗАВРШЕНА ДРУГА РУНДА 3. СЕДНИЦЕ СО ПАЛАНКА ТРЕЋА ЗАКАЗАНА ЗА УТОРАК 6. СЕПТЕМБАР

SKUPSTINA DRUGI DEO1Наставак 3. седнице Скупштине општине, која је прекинута у уторак, био је нешто конструктивнији па су одборници нашли заједнички језик по неким питањима битним за функционисање Општине у овом тренутку. Усвојено је шесзт тачака са Дневног реда а након више од четири часа заседања седница је поново прекинута и наставак је заказан за уторак 6. септембар у 8.00 часова.

Сам почетак наставка ове 3. седнице је личио на ону од 30. августа. Шеф Одборничке групе окупљене око коалиције СНС Иван Никодијевић је поднео оставку на место одборника, а након тога су кренуле расправе, приговори, жалбе на повреде пословника. Након два прекида седнице председник СО Владан Вуковић је одржао краћи састанак са шефовима Одборничких група, након кога је обавестио одборнике да је договерено да се прво одлучује о тачкама које су битне за функционисање града а то се тицало ПУ „Чика Јова Змај“ и ЈКП Водовода.

Након расправе и образложења директорке ПУ Чика Јова Змај одборници су усвојили предлог мреже са бројем и структуром васпитних група у којој стоји да ће број запослених износити 158.

Потом су одборници једногласно усвојили одлуку програма коришћења субвенција из буџета општине за ЈКП Водовод, а већином гласова је усвојена и одлука о изменама и допунама годишњег програма пословања Водовада и решење о давању сагласности на одлуку о покрићу губитака у Водоводу, међутим извештај о раду Водовода у 2015 није усвојен већином гласова владајуће коалиције. Наставак седницеје као што смо рекли заказан за уторак 6. септембар од 8.00 часова.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d1%80%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d1%80%d1%83%d0%b3%d0%b0-%d1%80%d1%83%d0%bd%d0%b4%d0%b0-3-%d1%81%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b5-%d1%81%d0%be-%d0%bf%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d0%bd/

8 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Selisnik Ivan on 04/09/2016 at 13:19

  Uvek sam polazio od sebe i pazio sta govorim,jer svaka rec nosi i odgovornost…Ja se nacelno slazem da se zavede red,rad i disciplina ali ona mora vaziti za sve podjednako,ako se vec predstavljate za cestite i iskrene reformatore….Ako je vec to tako kako kazete,osvrnite se oko sebe i svoje koalicione partnere,izvucite spisak svih zaposlenh posle 24 Aprila,pa izadjite u javnost…Da ne zaboravim da Vas priupitam,gde ste Vi bili tih godina clan..???

  • Milosevic Slobodan on 04/09/2016 at 10:11

  Dok si bio clan SPS-a u to vreme nisi se bunio i govorio o oartiskom zapisljavanju…Bolje reci narodu o SNS i koalicionim zaposljavanjima po JP i ustanovama kao i rodjackim vezama…Citace se imena jad dodje vreme…

  • Nenad Ristic on 04/09/2016 at 10:07

  Bravo Vucen,ogromna pamet kipi i lipta iz besde…Nisam te cuo dok si bio SPS da si u to vreme govorio ovo…Volje pitaj koalicione partnere iz SNS-a koga su zahlebili u JP Pjac…Pa kad otpustite partiske kadrove iz SNS-a onda izigravajte reformatore i dusebriznike za narod.

  • Nikola Milanovic on 04/09/2016 at 10:02

  Izuzetna izvedba za narod….Sano narod treba da zna da je on i svi preletaci i clanmolizi u to vreme bili clanovi a neki i funkcioneri SPS-a….Toliko o postenju i karakteru….Narod treba da zna da se tada nisu bunili i govorili ovo sto danas kurazno govore,ali to je njihova slika i karakter.

  • Sss on 03/09/2016 at 13:13

  Durić priča o poštenju!!! Zaposlio sve do unuka u opštini! Sin, načelnik poreske uprave, snaja expresno zapošljena u bolnici i dobila expresno specijalizaciju, žena zapošljena u biblioteci, ćerka u Apoteci, poslušnici iz SPS-a zapošljeni kao čuvari po bankama, u DDOR osiguranju, u Dunav osiguranju, u Palanačkom Kiseljaku, u Institutu , biblioteci… Sve Djurićev kadar!Da ne nabrajam više! Sram ga bilo!!!!

  • PR SO on 03/09/2016 at 12:21

  Pa najbolje da navedemo citat jedne stare pesme…..konobari i kuhari spremite mi poslastice, kuharice, sobarice, otkrijte mi svoje lice…

  • kulturni građanin on 02/09/2016 at 21:41

  Šta kažete na kulturu bivšeg Predsednika Skupštine gospodina Đurića, kad pred svima u sali posle replike na diskusiju gospodina Vučena kaže „AKO ĆE MO DA SE JE…….. ONDA ĆE MO DA SE JE……? Prikladan rečnik za odbornika i za funkcionera koji je godinama harao Palankom.

   • Danilo on 03/09/2016 at 20:43

   Tај Ђурић је неопевана сељачина,простачина и монголоид али ми није јасан Вучен и остала екипа зашто не смењују Бориса Павловића јавног правобраниоца- човек је декларисани члан ДС , Драгана Милића ( начелника општинске управе декласини члан монголоидне екипе Славољуба Ђурића), Гоцу Костић такође декларисана као члан монголоидне екипе Славољуба Ђурића).Да не причамо о чињеници да је начелник одељења за имовинско правне послове Мира Возић жена са сниженим кофицијентом интелигенције , такође декларисани члан ДС.Ево на пример.Драгиња Борисављевић је стручна а није страначки обојена,Адвокат Зоран Стојковац је и стручан и проверен кадар који не сме бити по страни а да не говоримо о Драгану Ристићу врхунском зналцу правне струке

Komentari su onemogućeni.