МЕСНИ ОДБОР СНС АЗАЊА ПОПУЊАВА РЕДОВЕ БИВШИМ РАДИКАЛИМА

 sns1Од повереништва ОО СНС из Смедеревске Паланке добили смо следеће саопштење:

На редовном састанку МО СНС Азања у повереништву, одржаном у недељу 29. марта, присуствовало је нешто више од педесет чланова и око десеторо гостију из Смедеревске Паланке. Састанком је председавао Повереник МО СНС Азања, г-дин. Драган Минић.

Једна од тачака Дневног реда, између осталих које су се тицале рада и функционисања азањског месног одбора уочи унутарстраначких избора, била је и новост о преласку великог броја чланова СРС у Српску напредну странку. Присутнима на састанку саопштено је да је иницијатива за прелазак великог броја чланства у СНС потекла од г. Николе Минића, који је био доскорашњи председник МО СРС Азања.  Једногласном одлуком присутних чланова, а на предлог г. Драгана Минића, сви потписници приступница су примљени у Српску напредну странку.sns2

Након завршетка састанка, постигнутих договора у вези са другим тачкама Дневног реда, и после пријатног ћаскања међу чланством, за Информативну службу Повереништва ОО СНС Смедеревска Паланка, г. Никола Минић дао је изјаву у вези са одлуком да се прикључи раду и политичком деловању Српске напредне странке.

Како је навео, последњи вандалистички и нецивилизовани поступци и множина инцидената лидера странке којој је донедавно припадао, били су кап у препуној чаши и кумовали су коначној одлуци о преласку. Такође, саопштио је да свој политички ангажман више не жели да траћи на борбу са одавно преминулим политичким личностима, као што то чини и намеће лидер СРС, алудирајући, при том, на скорашњу, бесмислену и репризирану епизоду са глоговим коцем. Говорећи о броју од нешто више од тридесет чланова СРС који су за њим кренули из те странке, изјавио је да су његова реална очикивања да ће барем још двадесет чланова потписати приступнице Српске напредне странке.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%bc%d0%b5%d1%81%d0%bd%d0%b8-%d0%be%d0%b4%d0%b1%d0%be%d1%80-%d1%81%d0%bd%d1%81-%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d1%9a%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%bf%d1%83%d0%bd%d0%b0%d1%9a%d0%b0-%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%b5/