НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ НА САНАЦИЈИ ПУТЕВА У ПАЛАНЦИ

asfalt3Како је било и најављено из ПЗП Пожаревац, након завршетка радова на пресвлачењу асфалтом делова улица Француске и Првог Српског Устанка пре извесног времена, сада се ради на асфалтирању дела улица Карађорђеве и Трг Хероја.

Предвиђено је да се новим асфалтним слојем пресвуче део пута од рампе у Карађорђевој улици па до зграде „Јединства“ на Тргу Хероја  Због радова настругању асфалта јуче је за саобраћај била затворена улица Трг Хероја од семафора до фонтане а и у наредном периоду гужве у саобраћају ће бити нешто веће у овом делу града па је савет да користите алтернативне правце.

У плану је да се санација настави у улици Вука караџића. У питању су путни правци од регионалног значаја и радови се финансирају из државног буџета.  

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%bd%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d1%99%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%98%d0%b8-%d0%bf%d1%83%d1%82%d0%b5%d0%b2%d0%b0/

10 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

 1. Nikada zadovoljni.ma briga nekog kad se radi,važno je da te puteve saniraju.Pa šta ako je krstovdan?ili moramo da držimo u tajnosti DA radimo puteve.Da ove komentare ljudi iz razvijenih zemalja pročitaju,krstili bi se.stvarno. svasta

  • behaton behatonovic on 22/09/2016 at 00:49

  a kada ce trotoari da se saniraju? pisebno u vuka karadzica. noge da pokrsis. kada bi u vuka karadzica i u ul. trg heroja stavili behaton i stubice, grad bi odmah dobio urbani smek.

  • Selisnik Ivan on 21/09/2016 at 22:00

  Gradjani Sm.Palanke treba da znaju da lokalna vlast nema nimakvih dodirnih tacaka da saniranjem navedenih ulica.Godinama PZP“POZAREVAC“nije vrsio sanaciju kategorisanih puteva u opstini Sm.Palanka.Bitno je da se ipak radi i da ce korist imati svi gradjani nebitno koje vere,boje,politicke pripadnosti bili.Pozdravljam svaki rad na opste dobro.

   • Sss on 21/09/2016 at 23:19

   Slažem se i podržavam sve što je dobro za palanku! Ali termini kada se izvode radovi su sumnjivi! PZP Požarevac je odgovoran za magistralne puteve a čini mi se da potez od Konaka do rampe spada u domen lokalne vlasti i nije u njihovoj ingerenciji?!? Krivo mi je jer svaka vlast isto radi svaki put i na isti način! Ili se koriste izbori za radove ili neki važni datumi kada dolazi narod u Palanku! To se radi u celoj Srbiji i zato smo i propali!

    • Sss on 21/09/2016 at 23:20

    Palanku

  • Sss on 21/09/2016 at 14:49

  Očigledno je da se ovo sada radi da bi se za Krstovdan videli rezultati nove vlasti! Isti je slučaj i sa Ivačkim potokom. Sa puta se najbolje vidi uredjena, kamenita obala! Udarna tačka za oči posetilaca, za dane Krstovdana! Mnogo je providno od strane lokalne vlasti! Narod kaže,“daj šta daš“! I tako se živi u Srbiji, Palanci. Što se ne uradi nešto van trase za Krstovdan! U ulici od DIS-a ka HRŠ školi, na polovini ulice Nova, krater je kao na Vezuvu! Majke moraju da provlače kolica sa bebama po kolovozu, pored te rupetine, jer nema asfaltiran trotoar,istovremeno sa automobilima! Nekoliko puta je malo falilo da auto zakači i majku i kolica! Bojim se da će uskoro doći do neke neželjene situacije, ako niko ne reaguje! Urgentmo je da se uradi trotoar jer se svi djaci pešaci kreću kolovozom! Ulica Vuka Karadzića, katastrofa! Bregalnička, katastrofa! Al’ to neće da vidi narod za Krstovdan!

   • Kića on 21/09/2016 at 19:34

   Očigledno je da si ti pripadnik bivše vlasti, to i nije neki problem, ako tako ti i treba. Problem je u tome što ti sad odjednom znaš da pametuješ za sve, ma gde si do „juče“ bio pametnjakoviću. Zašto nisi reagovao na bar jedan problem koji je izazvala prethodna i one prethodne vlasti. Sad bi ti pametnjakoviću i tebi slični, kad ste vascelu Palanku u svim segmentima doveli u blokadu i to neznanjem i neradom i …, da savetujete šta je prioritet. Sve što si nabrojao je problem unazad godinu dve pa neki i više godina, bilo i tada Krstovdana, pa što niste rešili. A da nije se videlo kad se ide na Krstovdan.

    • Sss on 21/09/2016 at 23:10

    Ne interesuju me ni oni prošli lopovi ni ovi sadašnji nesposobnjakovići! Sve je to ološ! Žalosno je da su svi partijski bolesni, pa i ti , i zato smo propali načisto. Da je sveti Petar asfaltirao juče ulicu kod pijace, i njemu bi rekao da je providan i provaljen i da to radi zbog Krstovdana! Ista priča kao kada se gradi i asfaltirai pred svake izbore! Samo tada!Niti je mogao da uradi Milojičić nešto, jer je nepismen i lopov niti će da uradi nešto Milić Petar jer da zna nešto i da je odgovoran čovek, ne bi se ženio 4 puta! Oni mučenici rade do mraka obalu na Ivačkom potoku, da se stigne do Krstovdana! I ti Kićo znaš da je to istina al ste svi partijske pi..ke pa uvek ćutite i mislite tudjom glavom!

  • Goran on 21/09/2016 at 12:28

  Kada se dolazi iz pravca Topole, gde je alternativni pravac? Mogli su da sacekaju jos neki dan, pa da za dane krstovdanskog vasara izvode „planirane“ radove. Ne bi se niko zacudio od stanovnika Palanke. Navikli smo mi na sve (ulicno svetlo, voda…)…

   • Kića on 21/09/2016 at 19:37

   Gladnom bedniku daš kobasicu a on kaže : ne valja KRIVA.

Komentari su onemogućeni.