ОДГОВОР МИЛИВОЈА ПЕТРОВИЋА НА САОПШТЕЊЕ ОО СНС У ПАЛАНЦИ

MILIVOJEКо би се надао да ће једна дискусија да покрене такву машинерију звану ” служба за информисање СНС у Смед. Паланци”, па тешка конспирација као у стара добра времена, и откристе непријатеља у својим редовима. Јуриш браћо Срби.

Да вас подсетим да су избори расписани , са одборничким мандатима је готово, тако да ту нико нигде није прелетео и не видим разлога да дајете на значају некоме за кога сте проценили да је био безначајан члан. На вашим скуповима, у последње три године, нисам учествовао у доношењу ваших  добрих одлука. Добро је да сте сада имали прилике да сазнате за мене. Зато се чудим како знате шта ја мислим кад се никада нисмо ни видели.  Ви сте победници у СНС-у , само што вас нико није изабрао, неко вас је поставио на силу , не питајући ниједног паланчанина шта о вама мисли.

А то да нисам стекао ваше поверење да будем одборник ни не сматрам да требам. Знам ко ме је бирао – њихово мишљење ме занима. Они пресуђују. Потенцирање како за њих нисам ништа учинио – где то нађосте да помињете. Па много али то је друга прича, можемо и о томе. Није живот почео јуче, било га је и пре вас а и биће га после свих нас.

Што се тиче младих и образованих људи, желим им све најбоље у животу, да искористе своју енергију и знање и учине све добро за себе и све грађане наше општине.

Симптоматично ми је то што од некога браните Александра Вучића, њега нисан ни споменуо, а чини ми се да ви нисте ни гласали за њега пре неку годину. Сами кажете да сте дошли у последње две године. Е, то су прави ПРЕЛЕТАЧИ. Дошли сте због нечега или сте се напрасно освестили.

Уважена ”службо за информисање ”, коју нико није изабрао, било ми је логично да сте коментарисали оно што сам рекао на скупштини, па да оповргнете изречено, сложите се или прећутите.

Каква је то странка из које су отерани сви оснивачи? Додуше многи су најурени , јер су тако рекли ” они из Београда ”. Ви сте као дошли ношени идејом за правду . Па где сте били док СНС није био на власти ?

Како то ниједна странка неће са Вама? Ниједна! Све сте прогласили непријатељима.

На увреде и лажи нећу да узвраћам али и ја смем на полиграф. Изволите са мном па да се утврди ко лаже. Не сматрам да више треба да се дописујемо, а све нејасноће можемо да разрешимо у ТВ дуелу. Изволите и искорите свој ауторитет и закажите.

Миливоје Петровић

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%be%d0%b4%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%80-%d0%bc%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d0%b2%d0%be%d1%98%d0%b0-%d0%bf%d0%b5%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%9b%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b0%d0%be%d0%bf%d1%88%d1%82/

13 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Tanja on 09/04/2016 at 17:36

  Људи,ми као да смо заборавили чему служе председник,заменик истог и одборници?Њихово је,као и сваког другог запосленог,да зараде своје месечне плате!Зарађују их тако,што раде у интересу својих грађана.Ови наши то нису знали,пермутовали…

  • Marijana on 09/04/2016 at 09:56

  Citamo samo uvrede, Petrovic je ukazivao na lose stvari u SNS, ni za jednu niste rekli da nije tacna! Saznali smo da je dobio posao pre 2-3 godine samo ko ga je zaposlio? Pozovite ga na TV duel da saznamo ko govori istinu. a da :
  -Zorana Mihajlovic, potpr. SNS, ministar- dosla iz G17+
  -Kori Udovicki, ministar, guverner u vladi DS,
  -Jelena Trivan, direktor „Sluzbenog glasnika“, bivsi portparol DS.
  (Ovo niko ne pominje)

   • Tanja on 09/04/2016 at 20:54

   Маријана,образложење је дато,само Ви то нисте пропратили.Наиме,и сам премијер је био прво члан СРС-а!А,што се тиче скорашњих придошлица,Зорана Михајловић је изјавила,да су сви нови чланови једнако добродошли,али да ће њихов рад и резултати истог одредити да ли ће ту и остати.

  • Kića on 09/04/2016 at 09:14

  Ne znam čime si ti Milivoje zaslužio da budeš odbornik, iz dosadašnjeg rada kao odbornik si pokazao da i nisi trebao da zaslužiš da budeš i o tome nema više priče ni diskusije.To važi i za sve ostale dosadašnje odbornike iz bilo koje stranke. Prema tome van pameti je da ti nešto objašnjavaš, kao i ovi koji te brane i da zoveš na neke duele. Da li ti misliš da je Palančanima izvršena „LOBOTOMIJA“ pa da ne vide šta i koliko ste svi zajedno, ovi ili oni, uradili za Palanku. Za Palanku ništa dobro a sve što je moglo uništiti, oberučke i tim svojim pametnim glavicama, jedino dobro ste učinili za sebe i to ne svi, samo par vas. Ako počnem da nabrajam neću moći do sutra da nabrojim šta ste loše svi skupa u Opštini uradili a protiv ove „voljene“ Palanke, ko li vas je sve skupa birao, jadna li mu majka, koliko se samo biju po čelu, gde im je bila pamet.

  • ivan on 08/04/2016 at 22:42

  Zenu zaposlio u MZ Kusadak,on se zaposlio u centru za kulturu kada je SNS bio kratko u vlasti na lokalnom nivou pa nam sada prica ove price , mislim stvrano bre majka mu stara pa kako te nije sramota .

   • Jefta on 08/04/2016 at 23:07

   zena mu radi od 89 u MK Kusadak tako da ne ne lupaj i on radi vise od 10 godina.. sramota treba da bude tebe

  • Edgar Alan on 08/04/2016 at 22:41

  Mika sere ko foka… Džaba ti što si bio jedan od „osnivača“ kad si prodana duša, kupili su te odavno i to jednim pišljivim radnim mestom. Ti si našao nekom nešto da pričaš, gnjido kusadačka!? Svi koji te poznaju kažu da si ljiga i da ne koštaš ni dve pare. Koliko su ti platili da preletiš i pljuješ po svojoj dojučerašnjoj stranci?

  • ZA ili PROTIV on 08/04/2016 at 21:34

  Samo kad se KONAČNO Majstorović udomio, sad mi je lakše.Palančani shvatite jevnom da su lokani izbori ZA ili PROTIV sadašnje lokalne vlasti i ne dozvoli te da oni koji na svim dosadašnjim izborima formiraju grupe građana i zarađuju i troše budžet to urade i sada. Neka plate izbore iz svog džepa.

  • Tanja on 08/04/2016 at 18:25

  Говорите о интерисима као мотиву доласка на власт?!Ви то не можете разумети,али,једноставно речено,нису сви као ви!Нећемо ваљда да вам се придружимо у черупању онога што је од овог града остало под вашом влашћу?!Докле више?Пара нема јер вам је Вучић заврнуо славину,а сада,пред изборе,напрасно процурела,као и ова у градском водоводу!Смета вам да дође неко ко за сваки узети динар из градског буџета тражи извештај?Не мерите друге према себи!Шта сте урадили за све ове године за грађане,осим што сте нам показали како изгледа живети у праисторији!Ја својој деци отплаћујем патике на кредит,а свој мозак користим вођена моралом и Божјом промисли,а ви (основано сумњам)за пар патика,мобилни тел…И ви говорите о интересимаЉуди,пробудите се!Основано сумњам,да док троше паре својих грађана,истим удељују милостињу!Град нам је претворен у азил,депонију,кратере ,деца нам похађају прљаве школе,сала Партизан је огољена,воде нема…Изгледа,да такве људи воле,или су у питању даровити појединци?

  • alelni geni on 08/04/2016 at 17:27

  Vi (Против оваквог СНС) kao imate pojma koji su osnivaci SNS. Ni jedan od navedenih, ali hajde sada. Pitajte ih ako ce reci istinu. Milivoje ima pravo da radi sta hoce, punoletan je, ne sporim. Svako odgovara prema sebi prvo pa prema ostalima.

  • Jefta on 08/04/2016 at 09:52

  Bravo majstore, reci im!

  • Против оваквог СНС on 08/04/2016 at 02:06

  Одлично речено! Ту су јер је СНС на власти, да би се окористили! Изворни СНС из Смед. Паланке (Бошко, Ђоле Мајсторовић, Миливоје Петровић…) више не постоји, само интересна група, нажалост!

   • Cutolog on 11/04/2016 at 21:42

   A sada jasu: Djavo Azanjski, Baja Bandit, Backo Crnogorac , ljudi bez imena vec sa nadimcima…

Komentari su onemogućeni.