ОДРЖАНА 38. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ПАЛАНКА

uvs151106-002KAMERA ICONA На данас одржаној 38. седници Скупштине општине Смедеревска Паланка, поред обимног дневног реда са више од 
тридесет тачака, најзначајније одлуке које су усвојене на овој седници су биле Предлог извештаја о извршењу буџета за првих девет месеци ове године, нови ребаланс буџета, Измене и допуне плана детаљне регулације „Бање Кисељак“, допуна Одлуке о програму санације објеката јавне намене, Одлука о некатегорисаним и општинским путевима, извештај Комисије за испитивање постојања термалне воде и коришћење за потребе Бање Кисељак и програм коришћења средстава за заштиту и унапређење животне средине,Одлуку о изменама и допунама Одлуке о држању животиња на подручју Општине Смедеревска Паланка, као и мноштво одлука о постављењу и именовању.

  Пре почетка рада тридесетосме седнице Скупштине општине Смедеревска Паланка, председник СО обавестио је одборнике да је основана нова одборничка група Под називом „Пет до дванаест“. Ова одборничка група је сачињена од бивших одборника СНС-а, ДСС-а и УРС-а. и ту су Ђорђе Мајсторовић, Слободан Гајић, Слађана Рајчић, Драган Никодијевић и Бошко Војиновић. Одборницима се одмах обратио шеф нове одборничке групе, Ђорђе Мајсторовић, који је изјавио да новооснована одборничка група у СО неће заступати интересе ни једне партије, већ, непосредно, грађана Смедеревске Паланке. 

Уместо Ивана Пеликанта, досадашњег директора ЈКП „Општинска гробља“, који је поднео оставку, на место директора именован је Владимир Радивојевић, који је потом вратио одборнички мандат.

Такође, процедуром тајног гласања, уместо Слободана Маторкића, који је разрешен, за новог члана Општинског већа изабран је Славиша Спасојевић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%be%d0%b4%d1%80%d0%b6%d0%b0%d0%bd%d0%b0-38-%d1%81%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d1%81%d0%ba%d1%83%d0%bf%d1%88%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b5-%d0%be%d0%bf%d1%88%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b5-%d0%bf%d0%b0/