ОПОЗИЦИЈА НЕЗАДОВОЉНА ОДЛАГАЊЕМ НАСТАВКА 3. СЕДНИЦЕ СО ПАЛАНКА (ВИДЕО)

uvs160906-001За јутрошње одлагање, наставка 3. седнице СО Паланка, која је требало да почне у 8.00 часова, одборници опозиције су били обавештени тек после тог времена. Они су због тога изразили своје незадовољство оваквим начином рада и шеф Одборничке групе ДС Милојичић одборници Станимировић и Ђурић су се тим поводом обратили присутним одборницима опозиције и новинарима. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%98%d0%b0-%d0%bd%d0%b5%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%99%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%b4%d0%bb%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d1%9a%d0%b5%d0%bc-%d0%bd%d0%b0%d1%81/

13 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • SAMO JAKO on 06/09/2016 at 14:54

  PA PERA MILIC JE CLAN SPS JOS UVEK PUSTITE TU FORU ,SVI SU ONI USKO POVEZANI NISU PROBLEM VELIKE STRANKE NEGO OVE KVAZI STRANKE TRECACI VULINOVCI KOJI OD 100 GLASA TRAZE 102 FUNKCIJE I NEMAJU SVOJE CLANOVE DA STAVLJAJU NA FUNKCIJE NEGO MAME INVALIDE RADA .DA BI ODRADILI PRLJAVE POSLOVE ZA SVOJE FINANSIJERE

   • Sss on 06/09/2016 at 16:28

   Kaže se „100 glasova“ a ne „100 glasa“! I Milojičić kaže“ 7 deteta“, „pet stana“ itd! Zato smo i došli dovde!

  • Jovan on 06/09/2016 at 14:06

  Ovo je presedan u lokalnom parlamentarnom životu naše Opštine. Narod dao poverenje jednoj partiji da vlada Opštinom, a ta partija nema stručnog pravnika da im rastumači Zakon o lokalnoj samoupravi. Izborna matematika je bila jedno, stvarnost je nešto drugo. Šta mislite da Vučić voli SPS? Voli da se odži na vlasti, prima SPS pod svoje okrilje, nevoljno, da bi vladao Srbijom. SNS u Palanci ne bi imao ovakvih problema i ne bi doživljavao ovoliko poniženja da je napravio jaku vlast sa SPS-om. Kena bi bio miran i spokojan, Pera Milić bi bio pravi predsednik opštine, gospodin, a predsednik skupštine, dobri profesor svojim odbornicima. Narod bi bar mogao da očekuje rešavanje infrastrukturnih i komunalnih problema. Kakve afere, ni jedna vlast nije jurila prethodnu vlast za pronevere novca i kriminal. U kampanji se preti, kad se dođe na vlast svi ćute, jer svi u ovom našem društvu rade na isti način. Narod u Palanci nema vodu. Nikoga nije briga za vlast, svi hoćemo vodu, mnogo tražimo? Sad je vreme zlo, kad je zima miš i mačka spavaju zajedno! Pera Milić da se ne krije od odbornika, nego neka kao gradski otac razmisli dobro na koji način da reši ovaj zadatak, jer kako vidimo, pokušava već stoti put na isti način da reši zadatak, a rešenje pogrešno, a gubi se vreme. Narodu ne smeta ni to što nije opeglan dobro, niti to što nije fensi, narod hoće: vodu, rasvetu, ravne ulice, čist grad, transparento trošenje novca kog nemamo. Moj ti je savet Petre, pod hitno koalicija sa SPS-om, time smiruješ apetite u svojo partiji, postaješ autoritet, a ne miš koji se sklanja i beži od Kene. A za sad Kena vodi 3:0, nemoj da te jednog dana sačeka nova većina u SO S. Palanka!

   • Sss on 06/09/2016 at 14:32

   Sad je kasno! Ako su hteli koaliciju, trebalo je pre izbora! A za takvu koaliciju sa lopovima iz SPS-a, koji su uništili ovaj grad, niko ne bi glasao! Nije lud Petar Milić da kalja svoje ime sa tim lopovima!

    • Jovan on 06/09/2016 at 14:49

    E, šta misliš koliko su tek SPS-ovci koji sede sa Vučićem u Vladi kajmaka na glavi namazali pa su tu. Politika je i stvar matematike. SPS ti je igrač koliko mu prostora daš, Vučić im malo dao i oni radosni i konstruktivni, SNS-ov lajavac. Ne davati Keni mnogo prostora, to je cilj. Ljudi su brate ili sestro SSS, kvarna roba. Ovi odbornici znaju često iz prakse da se pokažu kao gladni vuci, lako se tu igra igra, nema tog „biča“ koji može, kad je lova u pitanju, da ih obuzda. Ček sam da ukapiraju šta se sve može, kako izgledaju neće im trebati mnogo… Predizborna koalicja sa SPS-om bi uzela SNS-u 10 mandata. A Kena svakim danom kod naroda vraća poverenje, alfa mužjak – ko bi reko, šta napravi konobar iz Glibovca, ne igrajte se, sve će Vas na kraju zeznuti. To ti je brate, efekat Kiselo grožđe-slatki limun, ako si učio psihologiju. Veruj mi, kad ti kažem. I ne viči lopovi dok ne izneseš dokaze! Znam opeko sam se i ja isto tako. Ako su kafanski računi u pitanju, a u skladu sa budžetom opštine, i uklapaju se u visinu konta specijalizovane usluge, nisu moralne al su po zakonu. Dajte narodu ono što nije po zakonu, neka policija hapsi, a narod hoće danas vodu. Hoću kad dođem sa posla da operem ruke i umijem lice bar, ne tražim više.

     • Sss on 06/09/2016 at 16:24

     Razlika izmedju Vučićevih SPS-ovaca i ovih „naših“ (Djura, Pera) je ogromna! Ovi ovde su NEPISMENI i nemoralni ljudi! Prevaranti i lažovi! Dačić, Djukićka i dr. su gospoda prevaranti. Što se tiče Milojičića, on je tragična prošlost Palanke! Na sreću, gradjani naše opštine su konačno shvatili koliko su nas uništili. Sa druge strane, oni uvećali svoje imovinske karte! Odakle pobratime?!? Deca im putuju na Kubu, Mikonose i slične destinacije!!! Od plate?!? I ja hoću vodu, kao i ti ali ne mogu da podnesem da jutros Djurić priča kako treba da vrate njega da nas „spasi“! E pa neće moći!

    • samo jako on 06/09/2016 at 16:40

    Sta si ti uciteljica svi su ista g……. ali su najveca ovi prevaranti koji su se zakacili za glasove naprednjaka treba ih proterati odakle su i dosli
    I neznam sta se primas na svaki komentar sta te to vredja

     • Sss on 06/09/2016 at 17:19

     Potpuno se slažem sa tobom!
     „Ne znam“ se piše odvojeno a ne spojeno!

     • Sss on 06/09/2016 at 17:22

     Не се увек пише одвојено од глагола у личном облику: ја не знам, ти не знаш, он не зна, ми не знамо, ви не знате, они не знају.

     • Sss on 06/09/2016 at 17:27

     Ne treba neko da bude učiteljica da bi ispravio nekoga ko gramatički greši! To je osnovno znanje svakog čoveka koji je išao u školu i koje mora da se zna u svako doba dana i noći! Oprošteno je samo ljudima iz zabačenih krajeva, gde ne postoje škole!

      • Samo jako on 06/09/2016 at 18:58

      Ma opusti se „uciteljice“ bitna je forma da nas vode penzioneri koji su u penziji 20 godina zbog psihickih problema i cija stranka nije osvojila 100 glasa a ucenjuju velike stranke i sve gradjane ove napacene Opstine zbog svojih interesa SRAMOTA

   • gajo.vucetic on 06/09/2016 at 14:44

   Три месеца од формирања власти а нису сменили Кењине и Ђурићеве људе -Борис Павловић јавни правобранилац, Драган Милић начелник општинске управе, Мира Возић начелник одељења за имовинско правне послове, Гоца Костић бивша секретарка СО која преко Драгана Милића вршу константну опструкцију рада општине и то по директном налогу монголоидног Салвољуба Ђурића – Ђуре фризуре и јадног Кење ( он јадан и није крив јер није свестан свог простаклука и глупости).Смените ове људе под хитно за то вам не требају више инстанце.Смените их како би прекинули низ опструкције, поставите нове људе па ако ни они не буду радили како треба поставите друге само смените ове ( морате да имате своје правнике који ће да вам протумаче закон а не да вас као ови навлаче на танак лед).Затим увести обезбеђење у скупштини општине па ако неко неће са говорнице обезбеђење га уклони.Дакле под хитно уклоните људе који целој општини раде о глави!!!

  • Sss on 06/09/2016 at 13:54

  Ko još sluša ova tri „BURZDOVANA“!! Do juče bili na vlasti i unakazili ovaj lepi grad! Da se sakrijete u mišiju rupu, da vas ne gledamo više! Treba da vas je sramota, svu trojicu!

Komentari su onemogućeni.