Štampati ovo Страна

О НАМА

PAL DANПортал Паланка данас је први портал ове врсте у нашем граду.Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин који је постао доступан широком слоју људи.

У току пробног рада портала  догодиле су се и мајске поплаве што је овај портал избацило у сам врх посећености с обзиром да су снимци из поплављеног подручја стизали до свих крајева и у многоме су помогли да се људи информишу шта се догађало код нас, а самим тим и помоћ је интезивније пристизала. Превелико интересовање је довело до великог протока  и до пада сајта тако да су сада капацитети повећани и довољни да подмире и шире потребе од локалних.

Интернет је полако све више присутан у домовима а млади практично не могу да замисле живот без ове иновације, па чак и многи старији прихватају  овај начин комуникације и све масовније користе интернет технологију. На овај начин вести из наше општине нису доступне само локалном становништву, што је до сада био случај са локалним тв и радио станицама  па чак и писаним медијима, већ постају доступне и нашој дијаспори и свим Паланчанима расутим по белом свету у потрази за кором хлеба. Осим краћих вести публици ће бити доступне и дуже репортаже са појединих занимљивих предавања, концерата, приредби…. а ово ће уједно бити и архива вести и догађања за генерације које долазе.

Уз жељу да уживате у праћењу портала надамо се да ћемо испунити ваша очекивања и извештавати вам о најзанимљивијим догађајима  у Смедеревској Паланци.

                                                                                                        

                                                                             уредник портала Љубомир Милошевић                                         DSCF0105

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%be-%d0%bd%d0%b0%d0%bc%d0%b0/

2 comments

  1. Nenad Djokovic

    Na koji broj mogu da se raspitam u vezi reklame?

    1. ПАЛАНКА ДАНАС

      064 115 33 17 Љуба

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>