О НАМА

PAL DANПортал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду.Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин који је постао доступан широком слоју људи.

У току пробног рада портала  догодиле су се и мајске поплаве што је овај портал избацило у сам врх посећености с обзиром да су снимци из поплављеног подручја стизали до свих крајева и у многоме су помогли да се људи информишу шта се догађало код нас, а самим тим и помоћ је интезивније пристизала. Превелико интересовање је довело до великог протока  и до пада сајта тако да су сада капацитети повећани и довољни да подмире и шире потребе од локалних.

Интернет је полако све више присутан у домовима а млади практично не могу да замисле живот без ове иновације, па чак и многи старији прихватају  овај начин комуникације и све масовније користе интернет технологију. На овај начин вести из наше општине нису доступне само локалном становништву, што је до сада био случај са локалним тв и радио станицама  па чак и писаним медијима, већ постају доступне и нашој дијаспори и свим Паланчанима расутим по белом свету у потрази за кором хлеба. Осим краћих вести публици ће бити доступне и дуже репортаже са појединих занимљивих предавања, концерата, приредби…. а ово ће уједно бити и архива вести и догађања за генерације које долазе. 

Локална информативна мрежа Паланка данас бави се темама од јавног интереса, а осим ауторских вести, преноси и садржаје других локалних и националних медија. За презентацију вести али и свих текстова на порталу „Паланка данас” ангажовани су чланови Удружења „Паланка данас” али је остављена и опција свим заинтересованим, компетентним особама које сматрају да информације којима располажу или знања и искуства из области које покрива овај портал могу да презентују свој рад у сарадњи и уз одобрење уредника.

Портал Паланка данас је уписан у Регистар медија који води Агенција за привредне регистре Републике Србије, под регистарским бројем: ИН000651

Уз жељу да уживате у праћењу портала надамо се да ћемо испунити ваша очекивања и извештавати вам о најзанимљивијим догађајима  у Смедеревској Паланци.

Главни и одговорни уредник:
Љубомир Милошевић      
palankadanas@gmail.com

Сарадници:

Култура:  Наташа Миљевић

Спорт: Александар Марковић, Новица Павловић

Музика: Миодраг Марковић

Власник и издавач портала:
Удружење грађана “Паланка данас“, матични број: 28231156, ПИБ: 110061533

                                                                                                      

                                                                                                         DSCF0105

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%be-%d0%bd%d0%b0%d0%bc%d0%b0/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  1. Sutra se odrzava interaktivna radionica na temu nasilja nad zenama,u prostorijama Femine( zgrada Centra za socijalni rad )sa pocetkom u 11h,kojim se ujedno zavrsavaja 16 dana aktivizma.Bilo bi nam drago da nas posetite i objavite clanak

    1. Хвала на позиву

  2. Na koji broj mogu da se raspitam u vezi reklame?

    1. 064 115 33 17 Љуба

Оставите одговор

Your email address will not be published.