ПАЛАНАЧКА КОАЛИЦИЈА СПС-ЈС-НС ПРЕДАЛА ИЗБОРНУ ЛИСТУ

SPS LISTAКасно синоћ (10. марта око 22 часа), Општинској изборној комисији предата је листа  49 кандидата за одборнике, под називом ИВИЦА ДАЧИЋ – СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ (СПС) – ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА (ЈС) ДРАГАН МАРКОВИЋ ПАЛМА – НОВА СРБИЈА (НС), уз прикупљене потписе грађана.

Непосредно после предаје материјала Комисији, у краткој изјави за медије, Петар Јелић, председник ООСПС у Смедеревској Паланци дао је кратку изјаву за медије:

– Захваљујем најпре грађанима, који су нам дали подршку, са око 1700 потписа. Наравно, презадовољан сам оваквом листом, и оваквим саставом коалиције коју смо направили. То је коалиција која покрива широке народне масе, и она гарантује будућност и просперитет наше општине. На тој листи су изузетни кадрови – лекари, правници, васпитачице, пољопривредници, привредници, студенти. Нарочито нам је важно то што су пензионери из Општинске организације пензионера са нама, и да они такође имају свог кандидата, будућег одборника. Оријентисаћемо се на социјалну политику, и сматрамо да наш програм може да нам донесе победу у Паланци, изјавио је, између осталог, Петар Јелић.

Неколико часова раније, у просторијама Општинског одбора Социјалистичке партије Србије, званично је проглашена коалиција између Социјалистичке партије Србије, Јединствене Србије и Нове Србије, на локалном нивоу. Том приликом саопштено је да је под редним бројем један на листи кандидата за одборнике Славољуб Ђурић, председник Скупштине општине Смедеревска Паланка.

– Ова коалиција представља скуп озбиљних људи, који су спремни да сва своја знања и умећа ставе на добробит свих грађана ове општине. Овакав састав коалиције представља гарант политичке стабилности, и сређивања општинске политичке сцене, да би се ишло напред, а не тапкало у месту. Очекујемо подршку грађана, што је, уосталом, и услов привредног раста и опоравка наше општине. Знамо шта хоћемо, али да бисмо то остварили, потребан нам је још један са-учесник, а то је народ. Ми очекујемо да ће бирачи стати уз ову коалицију, да ће нам дати апсолутну подршку, тако да ћемо имати прилику да у наредном периоду радимо на томе да помиримо завађене, упослимо незапослене, повратимо наду онима који су наду изгубили – изјавио је Славољуб Ђурић на конференцији за штампу, и  изразио уверење да после ових локалних избора долазе бољи дани.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%bf%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%ba%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%98%d0%b0-%d1%81%d0%bf%d1%81-%d1%98%d1%81-%d0%bd%d1%81-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%b0/

error: Content is protected !!