ПАЛАНАЧКЕ ДЕМОКРАТЕ ПОЧЕЛЕ ПРЕДИЗБОРНУ КАМПАЊУ

uvs151213-001Општински одбор Демократске странке у Смедеревској Паланци, организовао је  акцију током које су, дељењем флајера, грађани били у прилици да се упознају са програмом Демократа.

– Данас су наши активисти изашли на улицу да бисмо представили свој програм који се односи на ниво целе Републике, али неке од кључних тачака примењују се и у локалној самоуправи – како би бирачи знали за шта да гласају, односно кога да бирају – изјавила је др Снежана Павићевић.

 Постоји неколико кључних области у животу свакога од нас, а једна од тих области је здравство. Једна од тачака нашег програма је помоћ брачним паровима који се суочавају са проблемом стерилитета.Такође, када је реч о запошљавању, мора се радити на томе да млади људи дођу до посла, а нарочито особе које су завршиле више или високе школе, мастери, магистри и доктори наука.

Овим програмом је предвиђено да сви они, након завршетка школовања, буду запослени. То је веома важно, зато што велики број младих напушта нашу земљу, и ово је један од начина да се ова миграција заустави.

Постоји мањак медицинског особља, зато је важна ставка овог програма, а имајући у виду да је укупна здравствена ситуација становништва због лоших материјалних услова живота погоршана, посветити посебну пажњу здравственој заштити – рекла је др Павићевић.

Она је додала и да је, осим финансирања вештачке оплодње из буџета наше општине, локална самоуправа којом руководи Демократска странка са својим коалиционим партнерима, донела одлуку и да се деци из породица које то себи не могу да приуште обезбеди бесплатна ужина.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%bf%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%ba%d0%b5-%d0%b4%d0%b5%d0%bc%d0%be%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b5%d0%bb%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%b7%d0%b1%d0%be/