ПАЛАНАЧКИ РАДИКАЛ МИЛИВОЈЕВИЋ ПРИВОЂЕН ОД ПОЛИЦИЈЕ У ЦРНОЈ ГОРИ

cg-kolasinАктивиста Српске радикалне странке Дејан Миливојевић, који је дошао из Смедеревске Паланке, са још двоје колега да помогне теренску кампању Странке српских радикала за изборе у Црној Гори, у четвртак је био приведен од стране ОБ Колашин због, наводног, непрописног паркирања, а након тога му је изречена и новчана казна због непоседовања боравишне дозволе, иако је у ЦГ дошао тек пре неколико дана.

Наиме, на главном градском тргу, радикали су паркирали аутомобил како би поставили промотивни штанд, услед чега је дошла полиција и привела једног од активиста радикала, Дејана Миливојевића, из Србије, у ОБ Колшин због непрописног паркирања.

Остали активисти који су сведочили догађају одвођења Миливојевића од стране полицајаца у Колашину, казали су да непрописно паркирани аутомобил заправо није био проблем, већ то што представљају странку проф. др Војислава Шешеља.

Они су навели да је у близини било још непрописно паркираних аутомобила, те да остале полиција није дирала.

„Возило смо зауставили на тргу само док изнесемо и поставимо штанд. Одједном је дошла полиција и привела нашег колегу, Дејана Миливојевића. Није нам јасно о чему се ради и ово заиста нигдје нисмо доживјели осим баш у Колашину који је већински српски град. Не можемо да вјерујемо да се овако опходе према нама, и није возило у питању, већ је проблем име странке, то је заиста срамота“, казали су активисти.

Да су се радикали зауставили на само пар минута, те да је било и других непрописно паркираних возила у непосредној близини, потврдили су активисти ДФ-а који су близу места догађаја такође делили пропагандни материјал.

Са друге стране, како је названично саопштено из полиције, Миловојевић је био непрописно паркиран и није пријавио боравак. Из полиције истичу да га нису приводили већ су га позвали у службу која се бави издавањем боравишних дозвола да му се провере документи.

Миливојевић је санкционисан и морао је да плати казну у износу од 600 евра.

Извор:ин4с

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%bf%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%ba%d0%b8-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%bb-%d0%bc%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d0%b2%d0%be%d1%98%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d1%9b-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%be/