ПАЛАНКА ПОНОВО У ТАБЛОИДИМА – ДЕТЕ (3) САМО ИЗАШЛО ИЗ ВРТИЋА ТАШ

VRTIC TASКада је довела дете у вртић у Смедеревској Паланци, Ивана Михаиловић није ни у најцрњим мислима могла да предвиди шта ће се догодити.

Оставила сам ћеркицу око осам сати. Само неколико минута касније, дете је било насред главне улице, стотинак метара од вртића. Једна мајка ју је зауставила и питала чија је, а наишао је срећом и комшија који нас познаје, узео дете и одвео назад до вртића. Не смем ни да помислим шта би се догодило да је остала на улици којом јуре аутомобили – прича мајка Ивана Михајловић.

– Све је још у поступку и рано је да дам неку оцену да ли се баш тако догодило или није, нити могу неког од запослених без аргумената да оптужим – каже Снежана Вуруна, директорка Предшколске установе „Чика Јова Змај“, у чијем је саставу и овај вртић.

Директорка не одбацује могућност да се нешто слично деси у гужви јутарњег пријема, да дете крене за родитељем, али исто тако тврди и да мајка с којом је истог дана разговарала претерује у својим тврдњама. Дете, објашњава, ниједног момента није било изложено саобраћају, други родитељ га је после неколико корака вратио у вртић.

– Покушала сам у разговору да је смирим, замолила да се не узбуђује, него да оде кући код малог детета које има, јер се породила пре петнаестак дана, а сад чујем да је и то изврнула. Прича како сам јој наводно рекла да има друго дете и да не би било страшно… Ма, не могу ни да поновим, хтела сам да се онесвестим када сам чула. Па, да ли мислите да бих ја тако нешто могла да изговорим? Уосталом, имам сведоке, нисмо биле саме у канцеларији – тврди директорка.

„Хвала богу, имаш друго дете…“

– Јесте, рекла ми је баш тако, да је погинуло, хвала богу имаш друго, сад си се породила. Када сам запретила да ћу да дам све у новине, казала је да је добро да сам јој то рекла, да зна да се припреми – тврди Ивана Михајловић.

(Блиц/М.Ђорђевић)

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%bf%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%be-%d1%83-%d1%82%d0%b0%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b8%d0%b4%d0%b8%d0%bc%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d1%82%d0%b5-3-%d1%81%d0%b0%d0%bc/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Куку и Леле on 07/04/2016 at 20:07

  Случајно знам васпитачицу која је задужена за дете и знам да је у питању једна од најодговорнијих. Ови наводи из текста су једноставно немогући.

  • ana on 07/04/2016 at 00:07

  Sto ne pisete o tome kolika je trava u dvoristu vrtic?

  • Irena on 06/04/2016 at 21:31

  Da cula sam i ja za ovaj slucaj,slazem se sa komentarom Marije,prvo treba pitati roditelja kako je dete ostavio Vaspitacici (…….. ako je ostavio licno vaspitacu !!! ,a ne na ulaznim vratima )I gde je dete nadjeno,par koraka u dvoristu obdanista…..Opet se slazem sa Marijom,verujem u nadlezne i istrazne organe.
  A vi iz Palanke danas proverite informacije pa objavljujte,a ne kopirajte sa drugih sajtova,bar ste vi u Palanci i na 50 metara od Vrtica i uprave,sto mozete i licno proveriti.
  Po neki put ste pravicni ,a po neki put samo da NAPISETE NESTO..Zalosno od Vas
  Irena roditelj ,iz Vrtica.

  • Marija on 06/04/2016 at 21:24

  Ovo je takva ortodoksna laz da nemamo reci za ovo.
  Sve ovo sto je izneto nije tacno,u sta nadlezni organi uveliko rade.Uskoro ce prava istina Palancanima biti saoptena.

Komentari su onemogućeni.