ПОДРУЧНА ЈЕДИНИЦА ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ У ПРИДВОРИЦАМА У НОВОМ РУХУ

PRIDVORICE2Осим уређења матичне школе Олге Милошевић, на иницијативу директора Димитријевића је, први пут после двадесет година, приступљено темељном уређењу подручног одељења школе у Придворицама. Ходници и учионице окречени су светлим бојама, уређен је ходник и мокри чвор, Све је постигнуто уз здушну помоћ родитеља и мештана села Придворице. 

Све су то финансирали родитељи и локална самоуправа, која је платила готово комплетан материјал. Остала средства су прикупили родитељи. Родитељи су сакупили око 50 хиљада динара, а прилог је дао и директор школе. Од средстава које су прикупили родитељи купљен је материјал за тоалет. Такође, многи људи су помогли својим радом, који нису желели да наплате. 

Подручно одељење има четири разреда, а ученике кроз најважнији период школовања воде две учитељице које, такође, кажу да је много лакше и лепше радити у уређеним учионицама. Родитељи су били укључени у радове и сада када су они завршени не крију своје задовољсто као и намеру да наставе да организују сличне акције.

На овоме се неће стати, у плану је да се догодине реновира и фасада а и да се уведе мини централно грејање које ће допринети знатној уштеди средстава.

Наравно најсрећнији су они којима је то све и намењено, а то су ђаци ове школе, у прилогу погледајте кави су њихови утисци.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%bf%d0%be%d0%b4%d1%80%d1%83%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d1%98%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%be%d1%88-%d0%be%d0%bb%d0%b3%d0%b0-%d0%bc%d0%b8%d0%bb%d0%be%d1%88%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d1%9b/