ПОНОВО ПРЕКИНУТА 3. СЕДНИЦА СО СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

sednicaМаратонска 3. седница СО Паланка је настављена и данас али поново није завршена и ниједна тачка Дневног реда није усвојена.

Седница је почела у 10 часова и одмах након почетка шефу Одборничке групе ДС, Радославу Милојичићу Кени председник СО Владан Вуковић је изрекао опомене зато што се није придржавао Дневног реда и донео је меру да се Милојичић удаљи из сале. Пошто председник паланачких демократа и шеф Одборничке групе ДС Милојичић није хтео да напусти говорницу председник СО Вуковић је прекинуо седницу са наставком од 12 часова. 

Наставак седнице је био сличан почетку тако да је убрзо поново прекинута до 14 часова а након десетак минута рада  је уследио поново прекид и наставак од 16 часова када се Милојичић није појавио у сали.

Тада је изгласано да се са Дневног реда скину тачке о измени Статута општине и Пословника о раду СО због усклађивања са новим Законом о локалној самоуправи.

Тада је кренула расправа о извршењу буџета у првих шест месеци ове године а одборници ДС су у знак протеста због удаљавања Милојичића са седнице стајали испред говорнице док је  одборник демократа Живко Петровић говорио. Петровић је такође добио три опомене од председника СО Вуковића и меру удаљавања са седнице, коју је Петровић игнорисао тако да је председник СО Владан Вуковић након паузе прекинуо поново седницу.

Када ће уследити нови наставак седнице за сада није познато.  

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%b8%d0%bd%d1%83%d1%82%d0%b0-3-%d1%81%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d1%81%d0%be-%d1%81%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%b2/

23 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Д on 26/09/2016 at 11:14

  Бежите мишеви Кена се враћа на белом коњу као прави глибовачки витез, а са њим се враћају и његови пријатељи Славољуб Ђурић. Гоца Костић …нећете смети да изађете за говорницу а изгледа ни да се шетате градом.Па када Гоца поново постане секретар СО а Слвољуб Ђурић председник видећете како се припрема и води скупштина !!

  • Данило on 26/09/2016 at 09:09

  Смедеревска Паланка више дана нема воде, у главној улици су се појавили пацови а иза штрајка стоје Радослав Милојичић Кена бивши председник општине и његови људи (и четри месеца после избора још увек на функцијама:

  -Борис Павловић јавни правобранилац активни члан ДС ,

  -Драган Милић начелник општинске управе (ДС) -синовац му је запослен у ЈКП Водовод и преко њега иде ланац командовања штрајком(Кенина десна рука),

  -Мира Возић начелник одељења за имовинско правне односе (ДС),

  -Гоца Костић дип.правница у општини љубавница Славољуба Ђурића и Драгана Милића).

  На последњој седници Со Смедеревска Паланка поново се десио циркус.

  Радослав Милоичић Кена је вређао најгрубље све од врха СНС-а до локалних челника СНС-а и то најгрубљим увредама.Радослав Милоичић Кена није хтео да се помери са говорнице намерно изазивајући физички сукоб са Владаном Вуковићем председником СО јер је физички јачи неупоредиво од њега.На крају петочасовног циркуса СНС већина је морала да изађе!!! из скупштине будући да су их отерали звиждуци Кениних одборника .

  Просто је несхватљиво да власт буде истерана од опозиције из локалне скупштине.Ако су физички слабији а на ту карту игра Кена онда треба да ангажују обезбеђење које ће удаљити сваку особу која не поштује Пословник локалне скупштине(према најновијим информацијама председник општине је забранио објављивање снимка седнице СО што је још једна бламажа али много мања него да се прикаже стварно понижавајући снимак где опозиција најбруталније понижава локалну власт СНС-а).

  И оно најважније не може да функционише општина када најодговорноји функционери који представљају срж функционисања општине су људи од највећег поверења бившег председника општине и само опструишу рад нове власти (што је најгоре нова власт је тога апсолутно свесна али ништа не предузима).

  Ако локална власт нема правника(не знам из којег разлога не ангажују адвоката Зорана Стојковца који је био активан у кампањи) који би заменили напред наведена лица ( од који су неки и преко двадесет кодина на тим позицијама ) онда треба да поднесу оставке и препусте место способнијим људума из владајуће коалиције.

  Ситација је све више загрева (један члан опозиције је претукао руководиоца из владајуће коалиције), понашање Радослава Милоичића и Станимировића иде у том правцу да на следећој седници изазову сукоб и претуку председника скупштине Владана Вуковића или заменика Вучена, такав сукоб неминовно изазива хаос у општини и пажњу електронских медија са националном фреквенцијом ( на тај начун опозиција диже себи цену кроз медијску експонирање а владајућа гарнитура себи унижава до тачке када мора да се уведе принудна управа).

  Неко је већ рекао да људи нису гласали за владајуће због њих, него против Радослава Милојичића Кене,Славољуба Ђурића Драгана Милића ,Гоце Костић, Бориса Павловића,Стенимировића…те је мој савет тренутној локалној власти, да је крајњи моменат да се дозову памети и узму власт у своје руке или да ослободе место паметнијим и способнијим људима и своје колаиције.

  • Борко on 26/09/2016 at 08:44

  Ситуација је крање критична и прети да прерасте у насиље које може да се отме контроли.

  • Доња Јасеница on 26/09/2016 at 08:09

  Поштовани,

  Молим Вас ставите видео снимак са седнице скупштине општине.

  • ivanča on 26/09/2016 at 00:50

  kada ce te da ubacite video

  1. Нисам био у Паланци тог дана па није снимано.

    • pošteno pa na sud on 26/09/2016 at 17:03

    Ok. Hvala

  • Пекић on 24/09/2016 at 21:15

  Четри месеца од формирања власти а нису сменили Кењине и Ђурићеве људе -Борис Павловић јавни правобранилац, Драган Милић начелник општинске управе, Мира Возић начелник одељења за имовинско правне послове, Гоца Костић бивша секретарка СО која преко Драгана Милића вршу константну опструкцију рада општине и то по директном налогу монголоидног Салвољуба Ђурића – Ђуре фризуре и јадног Кење ( он јадан и није крив јер није свестан свог простаклука и глупости).Смените ове људе под хитно за то вам не требају више инстанце.Смените их како би прекинули низ опструкције, поставите нове људе па ако ни они не буду радили како треба поставите друге само смените ове.Дакле под хитно уклоните људе који целој општини раде о глави!!!

  • Dr Mr on 24/09/2016 at 11:57

  Svi ste vi kancer ovog grada!!!

  • Dragan on 24/09/2016 at 08:55

  Vecih lopova od naprednjaka nema

   • Cirkus on 24/09/2016 at 11:58

   E ubode ga ko prstom u g… Molim te, jesi li ti to sam zaključio. Mada kad lopov to napiše možda to više govori o njemu samom. Vidim da ne trba da jurimo lopove i duduke oni se sami jave.

  • Cirkus on 24/09/2016 at 08:46

  Pa gospodo Palančani, sad je bar svima jasno, kome je stalo da Palanka bude sahranjena i gurnuta u fekalije. Do sada sam mislio da pojedinci iz bivše vlasti glume GLUPOG AVGUSTA ali sad vidim da oni i jesu to, doduše bleda kopija jer ovo što su radili poslednjih 15 godina je veoma tužno jer su ovo isto radili sve vreme, nije uopšte smešno. Što gore to za njih bolje. Nema pameti kod njih. Pojedinci kao gdin. Milojičić-Kena, ode po tekst govora u NS pa onoliko koliko uspe da nauči napamet, ponavlja non stop. E kad bi nešto novo rekao. Klovnovski posao je veoma ozbiljan a dotični gospodin ni to nije uspeo da savlada, nego pravi lošu cirkusku predstavu. Ma narode Palanački, neće ni to večito trajati, izdržimo još malo ovu lošu cirkusku predstavu prethodne vlasti.

  • Куку и Леле on 23/09/2016 at 21:55

  Какви бедници. није им било мало што су упропастили Паланку за следећих 10 година. Изем ти државу када је оваква фукара у Скупштини а не у затвору…

  • Selisnik Ivan on 23/09/2016 at 21:20

  Nikada nisam mogao da razumem ljude koji pisu pod pseudonimom….Uvek sam govorio i pisao sta mislim i pod punim imenom i prezimenom…..Na ovakve bot komentare nemam reci.Ja nekako vise verujem institucijama a one danas cute,tako da predpostavljam da nema protivpravnih radnji…

  • Zeljko on 23/09/2016 at 20:46

  Zuta bagra,samo zlo misle ovom narodu,nisu oni navikli da rade vec da sefuju.Kena,Zivko,Djura,Pera, Burza- crna petorka koja nikada nije radila vec su samo krali
  Cekaju da ih neko urazumi na silu da bi imali razlog da kukaju kako su ugrozeni…

   • Ја on 23/09/2016 at 21:52

   У тој екипи се не зна ко је већи лопов…

  • 11421 on 23/09/2016 at 20:22

  Goveda iz DS i ne znaju drugačije. Navikli ceo život da rade samo na mufte, pa im sada sve teško pada.

  • Žika Žikić on 23/09/2016 at 19:48

  Prdnuše u čabar naprdnjaci, ali Sima džukela verovatno i dalje savetuje.

   • po poslovniku on 23/09/2016 at 22:11

   Prdnuo si ti u čabar ,pa od silnog smrada i neznaš gde se nalaziš.
   Promašio si dnevni red ko i tvoji žutaći.
   Samo zbog nekulture, pada morala, prostakluka bivše vlasti i pozivanja na poslovnik, ne može da se konačno obelodani šta su radili iskazano u ciframa.

    • Žika Žikić on 24/09/2016 at 19:48

    Prdnuli ste u čabar kao mladi dabar.

   • Cirkus on 24/09/2016 at 11:51

   Imaš neki pametan savet ili je to sve što znaš iz tvog seljačkog vokabulara, ups rečnika. Izvinjavam se stanovnicima sela, ovde je reč seljak o karakternoj osobini dotičnog balameje. Znam da nemaš jer ti se u sve ovo o čemu komentarišeš razumeš na nivou prosečnog ispijača piva ispred seoske prodavnice a pri tome je vrhunac uspeha da znate još dva načina otvaranja flaše a da to nije fabrički otvarač.

    • Žika Žikić on 24/09/2016 at 17:00

    Barem nisam Nada Janković. Bravo!!!

     • Cirkus on 25/09/2016 at 18:39

     Meni je ne bitna dotična, pogotovo što vas cela Palanka ništa nije prrduzimala ni komentarisala zadnjih 15 godina a sad svi nešto pametni ali nikako da izvade ruke iz szražnjice i počnu da rade. Sad se setili da im nisu davali plate, vatajte ove prethodne .

Komentari su onemogućeni.