РУКОМЕТАШИМА ПАЛАНКЕ СЈАЈ МЕДАЉА ЗАСЕНИЛО ЧЕКАЊЕ ПРЕВОЗА ДО КУЋЕ

rk-palanka11Од 7.- 9. октобра у Краљеву је одржан Међународни рукометни турнир „Трофеј Краљева 2016“. РК Паланка је учествовао на турниру у категорији мини рукомета за узраст 2005-2006 годиште и освојили су златну и сребрну медаљу.

Чар победе је загорчало чекање превоза за повратак кући. Наиме како смо сазнали од родитеља, који су са разлогом кивни на Центар за развој спорта, мини бус који је дан раније довезао децу на такмичење и који је требало да врати децу кући након такмичења каснио је четири сата. Деца су по киши и хладном времену чекала испред хале аутобус да их врати кући што је бацило сенку на срећу и задовољство постигнутим успехом.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d1%80%d1%83%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b0%d1%88%d0%b8%d0%bc%d0%b0-%d0%bf%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d0%b5-%d1%81%d1%98%d0%b0%d1%98-%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b0%d1%99%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d1%81/

3 comments

  • Tanja on 10/10/2016 at 16:45

  Честитке деци!
  Поштовани родитељи,
  Када је моје дете тренирало код истог тренера, родитељи су сносили све трошкове, обезбеђивали превоз, или организовано сами возили своју децу. Нећу улазити у то колико је наплаћивано гориво од Паланке до Плане по детету…Дала сам и прежалила-моје дете нема цену! И тако је било све до ове године, када се променио директор Ценра за развој спорта. Сада је деци превоз обезбеђен и то бесплатно! Ако вам бесплатне услуге не чине добро, а ви, као и многи од нас до скора, организујте сами превоз и сносите трошкове услуга истог.
  Чини се, да људи у овој уклетој провинцији праштају :лоповлук, омаловажање и све зло, само доброту и поштење никако!

   • Deja Vu on 10/10/2016 at 17:54

   I ja vozim svoje dete ili placam put već tri godine i nije problem da nastavim. Problem je kad neko ničim izazvan, ne ulazim u motive, ponudi besplatan prevoz deci i onda učini medvedju uslugu i deci i roditeljima. Razlog čekanja je bizaran, profesionalni fudbaleri kluba, koji je Gradsko javno preduzeće, i koji primaju platu iz opštinskog budžeta su imali važnu utakmicu na relaciji Kusadak-Baničina i nisu mogli da putuju svojim automobilima, redovnom Lastinom linijom ili biciklima, što je najprikladnije rangu u kome se takmiče.
   Iako verujem da je sve radjeno iz dobre namere., moraju se znati mogućnosti, moraju se postaviti prioriteti i bar sa decom treba raditi odgovorno i bez improvizacije.

    • Tanja on 10/10/2016 at 23:42

    Поштовани,
    Видим да има пропуста са више страна,а првенствено у пласирању нетачних информација. Сваки професионални новинар зна, да пре објаве ма којег чланка, мора да саслуша све стране актера приче, а не само једну. Тренер је, управо, негирао да су деца 4 сата чекала напољу, већ су се играла у хали, а и то, да јесте био обавештен да комби не може на време да преузме децу. Да подсетим, постоје само два комбија, која је нови директор увео у саобраћај.
    Мени је стварно жао што се овако ниско звони о човеку, који својим доласком на чело Центра за развој спорта, свим силама покушава да у тешкој ситуацији изађе у сусрет потребама свих наших малих и оних старијих спортиста- без разлике.До скора, само су фудбалери имали ту привилегију, а господину новинару тада није сметало на које се начине деца која нису фудбалери, тренери и родитељи довијају да им омогуће учешћа. Наша су деца остајала од јутра до вечери, без хране(један сендвич и флашица воде), без оригинал бесплатно добијених патика…Тужно је, понављам, што Вас толико боли, што има још људи у овој тужној Паланци, који хоће да РАДЕ и ЗАРАДЕ плате, без личних интереса. Где Вам је у тексту коментар организатора,тренера,директора?!
    Људи, престаните да сејете мржњу, учите децу добром,верујте, то је једини и прави пут да се у овој стихији преживи и остане нормалан.

Komentari su onemogućeni.