САОПШТЕЊЕ ОО СНС – „ЛИДЕРИ“ КОЈИХ СЕ СРБИЈА СТИДИ

sns_smederevska_palankaСрбија, Смедеревска Паланка 21. Век.

Иако смо “демократско“ друштво, уназад пуних 15 година, а на челу Владе Србије је  савремен политичар који је кроз свој политички ангажман од почетка па до дана данашњег пратио трендове, понашање, па како и сам зна да каже учио од успешних европских и светских политичара – Александар Вучић, данас је на међународној политичкој сцени један од најпоштованијих лидера,  због одговорне политике која се у Србији спроводи, равномерног односа према свим слојевима друштва. Неким интересним групацијама, а организованих у виду политичких партија просто није могуће удовољити, ма колико се он трудио.

На челу ове општине, која је и даље на самом дну лестивце животног стандарда, нивоа инвестиција, отварања нових радних места, а у константном паду на истој, налази се Кена – млада нада Демократске странке. Познат по бројним кафанским и уличним тучама, бројним прекршајним и кривичним пријавама, уличарском жаргону обраћања са скупштинске говорнице, сада је отишао корак даље. Ко је гледао јуче било коју телевизију могао је да види како то демократе “мирно“ протестују, насилним покушајима и насртајима на органе реда и мира ове државе, а на челу наравно Кена.

Некако у исто време баш у Смедеревској Паланнци  појављују се на фасадама зграда, (овог викенда због Крстовданског вашара), у најпрометнијој улици у граду, плакати увредљивог садржаја на рачун премијера Вучића. Апсолутно нико у овом граду нема ни трунке сумње  у то ко стоји “у сенци“  ни мало креативног напада на премијера.

        Срећом, велики проценат грађана Паланке препознаје племенит и искрен циљ рада премијера Вучића. Исти тај проценат људи жели да што пре види леђа неспособној локалној власти. Смедеревска Паланка жели да се покрене из глиба у ком беспомоћно чами годинама, а на Вама је поштовани суграђани да својим правим избором помогнете пре свега себи и својим породицама и једном за свагда овакве индивидуе пошаљете, на за вас безбедно одстојање, негде у сенку.

Информативна служба

ОО СНС Смедеревска Паланка

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d1%81%d0%b0%d0%be%d0%bf%d1%88%d1%82%d0%b5%d1%9a%d0%b5-%d0%be%d0%be-%d1%81%d0%bd%d1%81-%d0%bb%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d1%80%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d1%98%d0%b8%d1%85-%d1%81%d0%b5-%d1%81%d1%80%d0%b1%d0%b8/