ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ ПОВРЕЂЕНИ СМЕШТЕНИ У ОБ „СТЕФАН ВИСОКИ“

BOLNICA3Камион мађарских регистарских ознака налетео је данас на комби Војске Србије на аутопуту код Велике Плане, при чему су четири путника комбија повређена, док је пети прошао без повреда.

У комбију су били цивили запослени у Војсци Србије који су јутрос кренули на службени пут из Београда за Нови Пазар где су требали бити ангажовани на пословима. Најмање једна особа је теже повређена и пребачена је на интензивну негу у Општу болницу „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци.

Мађарски камион налетео је на комби који се налазио у зауставној траци.

Они су се превозили војним комбијем, који је у моменту судара био у зауставној траци, тројица су била ван возила, а двојица у њему када је на њих налетео камион мађарских таблица. Теже су повређени радници који су били у комбију, а сва петорица су одмах пребачена у Општу болницу „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци.

Према речима др Ненада Ђорђевић, начелника Ургентног одељења један пацијент има озбиљне повреде паренхиматозних органа абдомена и  налази СЕ у операционој сали. Преостала тројица пацијената углавном имају повреде екстремитета и нису животно угрожени.

Истрага удеса је преузела полиција из Јагодине, а како Блиц незванично сазнаје  возач мађарског камиона је српски држављанин.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d1%82%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b5%d1%81%d1%80%d0%b5%d1%9b%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%b4-%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d0%b5-%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bf%d0%be%d0%b2%d1%80%d0%b5%d1%92/