ТРЕЋА СРБИЈА КРЕНУЛА У ПРЕДИЗБОРНУ КАМПАЊУ ИЗ ПАЛАНКЕ

A OO TRECA SRBIJAСтранка Трећа Србија је конференцијом за медије у Смедеревској Паланци започела предизборну кампању за предстојеће локалне изборе, саопштио је председник Треће Србије, Мирослав Паровић.- „Одлучили смо да у тај посао кренемо управо из Смедеревске Паланке, јер је овај град очигледан пример кроз шта је све Србија прошла у последњих петнаестак година – казао је Паровић.- Смедеревска Паланка је раније била препознатљива по „Гоши“, индустријском гиганту који је запошљавао велики број људи. Оно што су они производили налазило је купце широм света… Ако ме питате шта ће бити програм наше странке у будућности, одговорићу сасвим конкретно – залагаћемо се да Смедеревска Паланка поново буде позната по индустријској производњи и пољопривреди.

Ово је била и лепа прилика за промоцију странке  у средини у којој ће надаље политички деловати. Члан Повереништва Никола Вучен је на самом почетку изразио искрену радост што овом догађају са својим најближим сарадницима присуствује и председник Треће Србије Мирослав Паровић. Вучен је између осталог рекао: Трећа Србија управо нуди оно што овој средини треба – нов и одговоран приступ људима и њиховим потребама. Надам се да ће грађани у нама препознати, пре свега, снагу наше младости, али и наш оптимизам у погледу остваривања програмских задатака и циљева. 

Присутним новинарима и гостима се обратио и члан Повереништва Бранко Ступић, који је подсетио да је Смедеревска Паланка некада била моћан индустријски град на челу с „Гошом“, упутио је позив младим и перспективним људима и свим поштеним грађанима да се прикључе Трећој Србији, странци „у којој се млади питају и где њихова реч вреди“,

Члан Повереништва Треће Србије, Слободан Маторкић је истакао:„Ја нисам против  власти, али сам против грешака које та власт чини“.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%9b%d0%b0-%d1%81%d1%80%d0%b1%d0%b8%d1%98%d0%b0-%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bd%d1%83%d0%bb%d0%b0-%d1%83-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%b7%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%bd%d1%83-%d0%ba%d0%b0/

1 comment

    • ZIKA on 15/01/2016 at 09:18

    DA LI JE OVO STRANKA ZDRAVOG RAZUMA

Komentari su onemogućeni.