УДЕС У ДОБРОМ ДОЛУ-ПАЛАНАЧКИ ЛАСТИН АУТОБУС ЗА БЕОГРАД ПРОКЛИЗАО НА ЗАЛЕЂЕНОМ КОЛОВОЗУ

A POLICIJAЈутрос око 7.00 часова, на залеђеној деоници пута у Добром долу, Ластин аутобус на релацији Паланка – Београд са поласком у 6.30 часова,, на кривини и благој низбрдици, проклизао је, занео се и задњим делом ударио у комби, који је од раније био паркиран са супротне стране пута, због немогућности кретања по залеђеном коловозу.

Аутобус је након ударца у комби, проклизао још неких стотинак метара од комбија. На срећу, нико од путника у овој незгоди није повређен.

Међутим ово није био и крај невољама. Аутомобил који је ,такође долазио из правца Паланке, на истом месту проклизава и након безуспешног кочења по леду, удара у задњи део аутобуса који је стајао препречен на путу након претходног удеса. Том приликом је повређена једна женска особа у путничком аутомобилу, која је превежена у паланачку болницу.

Агонија се наставила и у наредних тридесетак минута, када је још неколико аутомобила који су наилазили, једва успевало да се заустави и избегне слетање са пута или судар са другим заустављеним возилима, који су због читаве ове ситуације стајали на коловозу уз ивицу пута. Једно возило је безуспешно кочећи по леду излетело са коловоза и ударило директно у дрвени електрични стуб, срећом без последице по путнике у њему.

Након полицијског увиђаја, Ластин аутобус је наставио пут до Михајловца, где је путнике преузело друго ластино возило и безбедно их довезло до Београда. Путници су стигли на одредиште са знатним кашњењем, али без повреда, што је у оваквим ситуацијама и најбитније.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d1%83%d0%b4%d0%b5%d1%81-%d1%83-%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%be%d0%bc-%d0%b4%d0%be%d0%bb%d1%83-%d0%bf%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%ba%d0%b8-%d0%bb%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%bd-%d0%b0%d1%83/