УХАПШЕН ПЕДОФИЛ У КРЊЕВУ

AKRNJEVO1Љубиша Станковић (52) из Крњева код Велике Плане, ухапшен је због недозвољених полних радњи над тринаестогодишњом девојчицом. Он је у тужилаштву признао да је ћерку својих познаника додиривао преко одеће по интимним деловима тела. Како преносе Вечерње новости, Љубиша је објаснио да се на то одлучио „јер му се девојчица свиђала, али је додао и да није желео да јој науди“!

После саслушања је пуштен на слободу, али му је одузет пасош. До окончања поступка има обавезу јављања полицији сваке недеље. У Основном јавном тужилаштву у Великој Плани рекли су нам да су у току истражне радње поводом овог случаја, који је, иначе, полицији пријавио отац ученице седмог разреда школе у Крњеву.

Према сведочењу родитеља у полицији, девојчица се чудно понашала у присуству старијег комшије, што је први приметио отац. Након упорног испитивања о разлозима таквог понашања, девојчица је мајци признала да је Љубиша више пута додиривао по грудима и гениталијама. Она је рекла да је то било преко одеће, и да се догодило неколико пута кад су били сами. То је било довољно да родитељи оду у полицију која је ухапсила напасника, и одредила му задржавање.

Уз кривичну пријаву, саслушан је у Основном тужилаштву у Великој Плани.

– Осумњичени је на саслушању признао да је у два наврата додиривао девојчицу по интимним деловима преко одеће. Први пут се догодило пре шест месеци, а онда и недавно. Обљубе није било – рекла је „Новостима“ в. д. Основног тужиоца Славица Ивановић. – Због признавања, није било разлога за одређивање притвора. Изречена му је мера одузимања путне исправе, и наложено обавезно јављање полицији сваког понедељка.

Иначе, Љубиша је у Тужилаштву испричао како није желео да науди девојчици. Он каже да је ово радио јер „му се свиђала и јер га је то сексуално узбуђивало“. Уз све то је тврдио и да се она није опирала. Такође, полиција и тужилаштво су проверили СМС преписку између њих двоје. Према речима тужитељке, реч је о уобичајеној комуникацији, а поруке немају сексуалну конотацију.

Тужитељка Славица Ивановић каже да ће осумњичени, по окончању истраге, бити оптужен по хитном поступку. За кривичино дело недозвољене полне радње запрећена је максимална казна до пет година затвора.

ЧИСТ ДОСИЈЕ

ЉУБИША С. је избеглица из Гњилана. Живи у Крњеву а пријављен је у селу Радинац код Смедерева. Није ожењен и живи сам. До сада није евидентиран због сличних кривичних дела. Са родитељима малолетне девојчице био је пријатељ. У полицији је тврдио да им је више пута позајмљивао новац, јер су били лошег имовинског стања и корисници социјалне помоћи.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d1%83%d1%85%d0%b0%d0%bf%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d0%bf%d0%b5%d0%b4%d0%be%d1%84%d0%b8%d0%bb-%d1%83-%d0%ba%d1%80%d1%9a%d0%b5%d0%b2%d1%83/

1 comment

    • gile on 03/12/2015 at 13:11

    Ne treba mu suditi kaznom ,,zatvora,, već ķaznom javnim ,,vešanjem,,..

Komentari su onemogućeni.