ШТА ЈЕ АПЛИКАЦИЈА KAБИКС (kabx) И ЧЕМУ СЛУЖИ

ZUTI TAKSIНајиновативнија компанија у пружању такси услуга, свима препознатљива – паланачки Жути Таxи, услед развоја нових технологија и брзог начина живота има имплементиран најбољи и најбржи систем наручивања такси возила KABX апликацију .

KABX је смартфон апликација за наручивање такси возила. Ову апликацију можете скинути са Апп Сторе, као и са Гоогл Плеј потпуно бесплатно. Само наручивање возила путем апликације је, такође, потпуно бесплатно. Апликација собом не носи никакве скривене трошкове за крајњег корисника. KABX вас повезује директно на најбољи такси систем у Паланци, без посредника и доплате.

Када преузмете и инсталирате апликацију, потребно је да се региструјете. Приликом регистрације остављате емаил и број телефона и то је зато што се морамо уверити да сте реална особа, а и због могућности које сама апликација нуди. Када се региструјете, наручиваћете возило путем два клика: први клик на Бук и други као конфирмација наруџбе возила. Апликација користи ГПС телефона да открије вашу локацију и показује одмах за колико минута имате најближи такси. По наручивању вожње, можете гледати како се на мапи такси креће према вама у реалном времену.

Апликацију можете наћи на   App Store i Google Play, а више информациај о овом сервису на званичном web sajtu.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/%d1%88%d1%82%d0%b0-%d1%98%d0%b5-%d0%b0%d0%bf%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%98%d0%b0-ka%d0%b1%d0%b8%d0%ba%d1%81-kabx-%d0%b8-%d1%87%d0%b5%d0%bc%d1%83-%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b6%d0%b8/