Početna » ВУЧЕН ЧЛАН ПРЕДСЕДНИШТВА СНС, СТАНИМИРОВИЋ И СТУПИЋ ЧЛАНОВИ ГЛАВНОГ ОДБОРА СНС

ВУЧЕН ЧЛАН ПРЕДСЕДНИШТВА СНС, СТАНИМИРОВИЋ И СТУПИЋ ЧЛАНОВИ ГЛАВНОГ ОДБОРА СНС

од Паланка данас
0 Коментар

У Хали спортова “Ранко Жеравица” на Новом Београду, одржана је изборна скупштина Српске напредне странке, на којој је усвојен Извештај о раду СНС, програмска начела странке и изабрано руководство.

Повереник ОО Смедеревска Паланка Никола Вучен, изабран је за члана Председништва Српске напредне странке, док су, Бранко Ступић и Родољуб Станимировић изабрани за чланове Главног одбора странке.Хвала председнику Александру Вучићу на поверењу указаном Општинском одбору Смедеревска Паланка, а ми ћемо нашим радом у наредном периоду то поверење оправдати.

Данас су изабрани и нови потпредседници и донете битне одлуке, а у 18 сати биће приређена и свечана академија.
Председник Српске напредне странке Александар Вучић одбио је да прихвати једногласан предлог свих чланова те странке и поново се кандидује као једини кандидат за председника Српске напредне странке, рекла је потпредседница Српске напредне странке Ана Брнабић.
Како је навела након завршене пете изборне скупштине Српске напредне странке, пронашли су компромисно решење које подразумева да Вучић предводи Српску напредну странку до избора у априлу, након чега ће бити одржана ванредна скупштина на којој ће бити изабрани председник и заменик председника Српске напредне странке.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept