СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ ЗА НАСТАВНИКЕ И УЧИТЕЉЕ У ЦЕРОВЦУ

24. маја 2019. године у ОШ“Милија Ракић“ у Церовцу реализован је програм стручног усавршавања “Учење у амбијенту је најпродуктивније на свету.“

Учесници програма били су наставници предметне и наставници разредне наставе ОШ“Милија Ракић“, као и наставници ОШ“Никола Тесла“ у Голобоку. Реализатори програма су Маријана Тешић и Санела Крстић. Циљ семинара је био оспособљавање наставника за извођење амбијенталне наставе у циљу стицања функционалног знања као и практична примена стечених знања и коришћење расположивих ресурса локалне средине у циљу унапређивања квалитета наставе и ваннаставних активности.

Учесници су биле заинтересовани за рад и спремни за нова сазнања из подручја амбијенталне наставе, а исто тако и да поделе своја богата искуства. Семинар је протекао у ведром расположењу. Групе су бриљирале у решавању педагошких ситуација.

А. Живановић

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/57091-2/

1 comment

    • Vidak on 27/05/2019 at 22:00

    Ovo je zamlacivanje I otupljivanje prosvetara pa valjda smo mi tokom studija naucili kako see radi sa decom I to smo imali savrsene pedagoge pr.Prodanivic I profesore!!!!!!!

Komentari su onemogućeni.