ПОЗИВ ФИРМАМА ЗА ЗАМЕНУ СТОЛАРИЈЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Општина Смедерецска Паланка је расписала јавни позив за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергестске санације у домаћинствима на територији наше Општине.

Овим путем позивају се привредни субјекти који се баве овом делатношћу, а тиче се замене (набавка са уградњом) спољних прозора и врата, на породичним кућама и становима, са пратећим грађевинским радовима. На овом јавном конкурсу могу учествовати сви привредни субјекти са територије Општине Смедервска Паланка који испуњавају следеће услове :

– да су уписани у регистар АПР -а, а регистровани су као привредна друштва и предузетници најмање шест месеци од дана подношења пријаве.
– да над њима није покренут стечајни поступак или поступак ликвидације
– да имају атесте за материјале и просизводе.

Јавни позив је расписан и траје до 3.августа 2021 гидине. Након тога креће даља реализација овог пројекта. Оно што је важно да ће наши суграђани моћи да бирају извођача радова и да нико од привредних субјеката неће бити привилегован од стране локалне самоуправе, већ ће грађани о томе одлучивати по принципу ко да бољу понуду или боље услове у спровођењу овог поступка и уградње.

Javni poziv za privredne subjekte Паланка

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/88188-2/