АГЕНЦИЈЕ КАЖУ ДА НЕМА ПОТРЕБЕ ЗА ВРАЋАЊЕМ СА ХАЛКИДИКИЈА,ПАЛАНАЧКИ ТУРИСТИ ДОБРО

Последице невремена које је током ноћи у среду задесило Халкидики већ су саниране. Постоје услови за летовање, те агенције нису у обавези да враћају новац.Овако из YУТЕ објашњавају, саветујући туристе који су већ у Грчкој да наставе своје летовање, а они који су се запутили да не отказују путовања јер за тим нема потребе.

„Ситуација је приказана катастрофично, много гора него што јесте. Заиста није тако трагично. Била је олуја, растурене су плаже, али моја информација је да су већ сређене, гости су се већ купали“, тврди директор YУТЕ Александар Сеничић.

Међу туристима на овој дестинацији је доста и Паланчана, па смо тако добили и ову фотографију са Ситоније из места Никити, где кажу да није било толико страшно и да су последице олује најбоље видљиве на овом дрвету са фотографије. Иначе немамо сазнања да је неко од наших суграђана повређен у овом невремену.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/agencije-kazu-da-nema-potrebe-za-vracanjem-sa-halkidikijapalanacki-turisti-dobro/

1 comment

    • Сенка on 12/07/2019 at 05:48

    „Ситуација је приказана много гора него што јесте*“ – само седам особа мртвих у олуји !! Није тако страшно ,како нам казује овај из ЈУте слике из Грчке су заиста узбудљиве,ми мало више драмимо јер било је мало олује, громова и раѕбацаног дрвећа, кровова , растурених тераса , поплављених путева и више од стотину повређених, али то је тако тамо свако лето. Навикните се и уживајте !

Komentari su onemogućeni.