АК ЈАСЕНИЦА НА ФИНАЛУ ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У ДЕЧИЈОЈ АТЛЕТИЦИ

У Недељу 08.10.17 у Зрењанину је одржано финале Србије у дечијој атлетици на отвореном за ову годину. У финалу су се нашле по две екипе из три региона, Атл.савеза Војводине,Атл. савеза Београда и Атл. савеза Централне Србије.Екипе су се такмичиле у следећим годиштима: 2009,2008,2007 и 2006 годиште.Наш клуб је представљало три екипе у конкуренцији 2009,08 и 06 годишта. Једини смо клуб из Централне Србије који је имао више од једне екипе на овом такмичењу.
Екипа деце која се такмичила за 2006 годиште је освојило 2. место у конкуренцији пет екипа,састав је чинио:Ема Стајић,Тамара Ивковић,Ема Радосављевић,Сандра Басарић,Ива Семењук,Вања Софрониески,Лука Ђорђевић,Вељко Павловић,Павле Митровић и Лазар Радисављевић.
Екипа деце која се такмичила за 2008 годиште је заузела 4. место од пет екипа. Састав екипе: Дуња Будимир,Ружица Милосвљевић,Нина Стајић,Милица Милић,Лена Билановић,Невена Загорчић,Милена Михаиловић,Новак Јанкови,Павле Вујић и Милан Павловић.
Екипа деце која се такмичила за 2009 годиште је освојила 5. место од пет екипа. Састав екипе:
Олга Стевановић,Николина Димић,Ива Ћертић, Нина Ћертић,Николина Радисављевић,Ања Радисављевић,Михило Михајловић,Богдан Митровић,Немања Стојановић и Петар Ђорђевић. Нико од њих није 2009 годиште, углавном 2010 и 2011 годиште,али су се лавовски борили.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/ak-jasenica-na-finalu-prvenstva-srbije-u-decijoj-atletici/