АКЦИЈА ОО СНС У ЦЕНТРУ ГРАДА

Велики број активиста Српске напредне странке у Смедеревској Паланци, организовао је акцију дељења страначког Информатора. На локацији у центру града, велико интересовање пролазника, наших суграђана, привукло је присуство повереника ОО СНС Смед. Паланка током активности.

Тираж од око четири стотине примерака страначког Информатора, великом брзином је раздељен са штанда, а присутни активисти разговарали су са заинтересованим пролазницима. Најчешћа питања тицала су се недавне смене општинског руководства и изласка СНС из власти у локалном парламенту.

Са свих страна пристизале су речи подршке, али је и неверица због бахатог понашања појединаца – који су довели до смене – била свеприсутна.

Још једном подсећамо наше суграђане, који су на прошлим локалним изборима поклонили своје поверење Српској напредној странци, да је већ све предузето у правцу спровођења  дисциплинских мера против људи који су унели пометњу у функционисању Општине, али и Странке, и да се очекује њихово искључење из СНС. Става смо да свако, ко се крије иза успеха Странке и њеног председника, г. Александра Вучића, и при том ради у своју властиту корист и злоупотребљава поверење грађана, мора трпети консеквенце.  

О даљем развоју ситуације, као и о новим детаљима у вези са активностима ОО СНС Смедеревска Паланка, благовремено ћемо информисати грађанство.

Информативна служба ОО СНС Смедеревска Паланка

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/akcija-oo-sns-u-centru-grada/

2 comments

    • Sss on 30/12/2016 at 23:15

    Mi izgleda nismo ni svesni kolika je lova u igri na rukovodećim funkcijama s obzirom koliko se ovi bore da povrate stare pozicije!!!! A ovamo narodu prosipaju narodu bajke kako nema ni cvonjka! Sumnjam da bi ovi ovoliko grebali za fotelje za DŽ! Usput, niko da objasni kako sada odjednom ovolika voda u gradu?????? Ima i viška! De se dedoše restrikcije preko noći??? Teška prevara! A mi, gradjani, ovce za šišanje!

    • Марко Марковић on 30/12/2016 at 22:16

    Вучићем ћу те, Вучићем ћеш ме!!!
    А где је Шојка-тројеручица (Саботерски)!!!

Komentari su onemogućeni.