АКЦИЈА „ПАРКИЋ СРЕДИ У ПАРКИЋ НАС ОДВЕДИ“ ДОБИЈА СВЕ ВИШЕ ПРИСТАЛИЦА И ДОНАТОРА

Акција „Паркић среди у паркић нас одведи“, која је покренута преко истомине ФБ старнице на иницијативу Марине Рајчић Мировић, добија све више присталица и донатора.

Након што су офарбане и обновљене поломљене клацкалице и љуљашке, које су ту већ постојале и након чишћења парка, о чему сте могли да се информишете и на нашем порталу, акција се наставља и сви су добродошли са идејама и да пруже помоћ или донацију. 

Марина је успела да анимира и локалну самоуправу, тако да се заменица председника општине Смедеревска Паланка Милица Деспотовић, ангажовала како би помогла у сређивању парка на радост деце. Одржан је састанак, обишли су парк и већ су неке идеје доспеле на реализацију. Успостављен је контакт са предузећем Толча које ће израдити три кружне клупе око три стабла у парку.

Такође фирма „Инсталелектро“ ће донирати четири рефлектора како би се игралиште лепше осветлило, а донираће и кабл који је потребно развући дуж стазе у парку како би се оспособило осветљење које није радило због квара на каблу. Такође у донацији ће се наћи и сијалице које је  потребно заменити на постојећим светиљкама.

Како се добар глас о акцији шири све даље, све више добрих људи се љавља да помогне, тако ће фирма  „Max Security“ донирати сигурносну камеру и опрему потребну за снимање као би се сачувало све ово за нашу децу.

Ето, ако имате жеље и воље да нешто промените и учините живот пријатнијим и лепшим у овом граду, ово је једна од таквих прилика а 

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/akcija-parkic-sredi-u-parkic-nas-odvedi-dobija-sve-vise-pristalica-i-donatora/