АКТИВНОСТИ ГРАДСКОГ ПОЗОРИШТА НА КРАЈУ КАЛЕНДАРСКЕ ГОДИНЕ

Недеља је дан када сумирамо утиске из протекле радне седмице, и припремамо се за предстојећу. За нама су две изузетно посећене и врло успешно изведене премијере представа луктарског ансамбла. Њихову даљу судбину запечатили су громогласни аплаузи и предивни коментари. Остаје да вас благовремено информишемо о репризним извођењима представа „Близанци“ и „Папирни“, да бисмо скупа опет уживали.
Већ данас, у понедељак, две представе дечијег ансамбла крећу на пут у Мало Црниће, где ће, у оквиру обележавања празничног позоришног програма, наступити пред тамошњом публиком. Ансамбли „Успаване лепотице“ и „Чудне представе“ до последњих дана ове календарске године с поносом проносе име нашег града и установе културе у њему.
У среду, 27. децембра, ансамбл Сцене Лутка, и представа „Близанци“, узимају учешће у хуманитарној акцији дељења пакетића, а акцију организују Центар за социјални рад и управа Установе Дневни боравак за децу, омладину и одрасле са сметњама у развоју „Пуж“, обе из Смед. Паланке. Радо смо се одазвали њиховом позиву. За кориснике „Пужа“ и децу из хранитељских породица, с великим задовољством ћемо одиграти поменуту луткарску представу, чија се премијера, да подсетимо, догодила протеклог петка.
До последњег дана ове, и од првог дана предстојеће календарске године, наставићемо да истрајавамо у обављању позоришних и других уметничких делатности, у граду, и ван њега.

Културни центар

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/aktivnosti-gradskog-pozorista-na-kraju-kalendarske-godine/