«

»

јун 22 2017

Štampati ovo Чланак

АЛАРМАНТНО: ЈОШ ЈЕДАН РАДНИК ГОШЕ ФШВ ДИГАО РУКУ НА СЕБЕ

Како сазнаје портал Паланка данас, још један радник Гоше ФШВ је због немаштине покушао да себи одузме живот.  Срећом благовременом интервенцијом полиције и хитне помоћи све се добро завршило и радник је сада збринут у болници.

Како незванично сазнајемо радник је био у тешком материјалном стању без динара, буквално. Више пута је ишао до генералног директора да моли за плату. У дуговима до гуше тражио је неплаћено одсуство како би зарадио за себе и своју мајку, пошто је оца сахранио пре два месеца, међутим ни то му нису дали.

У очајању данас је попио шаку лекова и откуцао опроштајно писмо које је поставио на свој фејсбук профил. То писмо га је и спасло пошто је колегиница која је прочитала писмо истог часа алармирала полицију. која је са службом хитне помоћи стигла на време да га спасе.

Опроштајно писмо Вам преносимо у целини 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/alarmantno-jos-jedan-radnik-gose-fsv-digao-ruku-na-sebe/

2 comments

1 ping

 1. Братац сачулатац

  Позивам општинску власт да ову поруку проследе секретару председника Селаковићу а он да је прочита пред „највећим“ скупом данас у БГД-у. Као поздравни телеграм новом председнику од 56% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Pero

   Mislis da bi se brat vlasika potresao

 1. Još jedan pokušaj samoubistva radnika Goše - Bizlife.rs

  […] piše Palanka danas, radnik je bio u teškom materijalnom stanju bez dinara, bukvalno. Više puta je išao do […]

Komentari su onemogućeni.