АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ПОЛАЖЕ КАМЕН ТЕМЕЉАЦ ЗА НОВУ ФАБРИКУ У ПАЛАНЦИ

Председник општине Смедеревска Паланка, Никола Вучен, обавестио је јавност на друштвеној мрежи Фејсбук да се наредних дана очекује почетак радова на изградњи нове фабрике у индустријској зони „Губераш“. Он је такође најавио да ће камен темељац за нову фабрику поставити председник Србије Александар Вучић:

„Поштовани суграђани,

Са великим задовољством желим да вас обавестим да ћемо за само неколико дана постати највеће градилиште у овом делу Србије. На овом месту је до пре само годину дана било сметлиште, депонија која је ружила улазак у нашу Општину. Јер, нажалост, једино што је од претходне власти остало су депоније и сметлишта.

Наша жеља и политика је да вратимо Паланку на индустријску карту, где јој је и место. За само неколико дана почиње инвестиција коју смо дуго чекали, почиње изградња фабрике која ће обезбедити 1000 радних места за наше грађане.

На овом месту , за годину дана радиће 1000 наших Паланчана. Своје место под кровом фабрике која ће бити јединствена у Србији , пронаћи ће много младих инжињера и других струка који ће заједно са нашим пријатељима из компаније Kјунгшин Kејбл градити будућност у аутомобилској електро – индустрији.

Са великим задовољством очекујемо посету нашег председника, Александра Вучића, да постави камен темељац и још једном потврди да је Смедеревска Паланка на правом путу и да ћемо се заједно борити да градимо нашу будућност и будућност наше деце.“

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/aleksandar-vucic-polaze-kamen-temeljac-za-novu-fabriku-u-palanci/