АПЕЛ ПРОТИВ СТЕЧАЈА У ФШВ ГОША

Запослени и руководство ФШВ Гоша позвали су  у отвореном писму председника Србије Александра Вучића и премијерку Ану Брнабић, као и министре Александра Вулина и Горана Кнежевића, да својим ауторитетом покушају да спрече одлазак фабрике у стечај.

Досадашњим деловањем радника могли сте да се уверите да ми делујемо у правцу очувања фирме и наставка рада, истакнуто је у писму.

Имамо предуговоре са купцем из Ирана за израду 27 путничких вагона, а вредност посла је 25 милиона евра, као и за израду 1.000 теретних вагона, са вредношћу посла 55 милиона евра, пише у саопштењу.

Обим тог посла гарантује упосленост у наредне три године и пријем још 200 радника, наводи се у писму запослених Гоше.

Они су истакли и да се испуњењем тих уговора стварају услови да фабрика измири и обавезе према држави у наредне две до пет година.

Запослени Гоше обавештавају представнике државе да постоје две понуде за ту фабрику, то јест да један домаћи фонд жели да откупи Гошу, али и да купац из Ирана жели да докапитализује фирму.

Документа о овим понудама можемо да вам доставимо на увид, а промена власника би омогућила несметан рад и опстанак фирме, закључено је у писму.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/apel-protiv-stecaja-u-fsv-gosa/

1 comment

    • Dragan Marinković on 04/11/2017 at 17:46

    Daj da bude napokon „sloge“ ovde u palanci, u gradu, medu ljudima koji kao „vole“ GOŠU, i dosta priče… kako je bilo kad je bila goša..
    .. Treba „sutra“ ceo grad da izadje na ulice, masovno reci „NE“ lomu u gosi, i Srbija da napokon čuje istinu o tome. Pozdrav. Ima nade.

Komentari su onemogućeni.