АРМАГЕДДОН БЕЗ ГЛАВНОГ ЖРЕБА У ДЕБРЕЦИНУ

Баскеташи Армагеддона, један од четири представника Србије, нису успели да се пласирају у главни жреб мастерса у Дебрецину, пошто су у квалификационој групи уписали два пораза.
Армагеддон, из Смедеревске Паланке,  је на свом првом овосезонском мастерсу почео такмичење из квалификација, где су у првом мечу поражени од екипе Једдах са 18:16.Најефикаснији у овом мецу био је Јован Антић, који је постигао девет поена, Дарко Рнић и Един Весковић додали су по три поена, док је Милан Милошевић уписао један.
У другом данашњем мечу, Армагеддон се састао са Лозаном, која се тренутно налази на 14. месту ФИБА ранг листе најбољих светских тимова и био поражен са 15:21.Поново је сјајну игру приказао Јован Антић, који је уписао десет поена, Дарко Рнић и Милан Милосевић додали су по два поена, док је Един Весковић уписао један поен.

Рнић је након завршетка мечева написао: „Изгубили обе у квалификацијама , али не можемо бити незадовољни , зато што нисмо ни размишљали пре три месеца да можемо до овде стићи! Обрукали се нисмо, лепо је учествовати на турниру са најбољим светским 3×3 екипама. Видимо се следеће сезоне, долазимо јачи и спремнији! Поздрав од 3×3 Армагеддон Смед. Паланка тим!“

Фото ФИБА 3×3

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/armageddon-bez-glavnog-zreba-u-debrecinu/