A&S Communication servis mobilnih telefona

AKCIJA !!! Uz svaki novi ugradjeni lcd ili tach ( staklo ) na poklon od nas dobijate ZASTITNO STAKLO ……. Novo u Smederevskoj Palanci !!!! Servis mobilnih telefona + dodatna oprema !!!! Ulica Glavna Smederevska Palanka ,pored caffe Trezora !!!!

A&S Communication servis mobilnih telefona počeo je sa radom 2008. godine i za kratko vreme stekao je poverenje brojnih klijenata i poslovnih partnera koji sa nama aktivno sarađuju.

Naša stručnost u oblasti mobilnih tehnologija, praćenje najnovijih svetskih trendova i dostignuća iz ove oblasti, kao i ljubav prema svom poslu i želja za stalnim usavršavanjem omogućavaju nam da adekvatno odgovorimo na svaki problem na mobilnom telefonu koji stigne u naš servis.

Zato što cenimo vaše vreme, veoma nam je važno da ispoštujemo date rokove. Uvek ćete unapred biti obavešteni i koliko će vremena biti potrebno kao i koliko će koštati popravka. Želimo da nam dođete sa punim poverenjem da ste na pravom mestu, dočekaćemo vas spremni i sa dobrom voljom da Vam što pre pomognemo.

Na bilo koju uslugu servisa i na ugrađene delove dajemo garanciju. A&S Communication servis mobilnih telefona vrši servisiranje i popravku mobilnih telefona svih poznatih proizvođača. Rešavamo hardverske i softverske probleme, svakog radnog dana od 10 ujutro do 20 časova uveče, subotom od 9 do 15 časova.

Popravljamo sve vrste kvarova i oštećenja kako na hardveru mobilnih telefona, tako i na softveru. Prilikom popravke koristimo originalne ili kvalitetne rezervne delove A klase na koje dobijate garanciju čije trajanje zavisi od vrste popravke i samog rezervnog dela, a može biti i do 6 meseci.

Hardverske popravke uključuju: – zamenu flet kabla – zamenu ili popravka tastature – zamena ili popravka mikrofona i zvučnika – zamenu ekrana – zamena ekrana na dodir (touchscreen) – zamena LCD-a na mobilnom telefonu – zamena kućišta i maskica, zamena oklopa – zamena ili popravka napajanja i punjača – zamena ili popravka prekidača za paljenje

Softverske popravke i radovi podrazumevaju: – instalacije operativnih sistema – instalacije programa – spašavanje podataka – bekap podataka – podešavanja telefona – dekodiranje telefona – ubacivanje srpskog jezika u mobilni telefon (ukoliko postoji mogućnost) – instalacija navigacije u GPS uređaje – instalacija navigacije u Android mobilne telefone – instalacija Garmin navigacije u Nokia mobilne telefone

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/as-communication-servis-mobilnih-telefona/