АСФАЛТИРАЊЕ ТРОТОАРА У ФРАНЦУСКОЈ УЛИЦИ ОВОГ ВИКЕНДА, КОЛОВОЗА ЗА ДЕСЕТАК ДАНА

У току су радови на реконструкцији главне саобраћајнице кроз Смедеревску Паланку, од Кисељака  до раскрснице  за Азању и Младеновац у дужини од 3,4 километара чија је укупна вредност преко 200 милиона динара.

Извођач радова је предузеће „Србија аутоп“, а средства је обезбедила република Србија. Комплетна реконструкција подразумева уређење улица 20. јула, Првог српског устанка, Француске и Главашеве.

Поред новог коловоза радиће  се и тротоари,  улична расвета где ће бити постављено четрдесет нових бандера се лед сијалицама, заштитна ограда испред школа „Олга Милошевић“ и „Херој Иван Мукер“, нова хоризонтална и вертикална саобраћајна сигнализација, замена комплетне инсталације и садња 180 младих стабала.

Према речима извођача радова рок за завршетак комплетне реконструкције је 1. новембар У току викенда екипе предузећа „Србија аутопут“ асфалтираће тротоаре у Француској улици до скретања за аутобуску станицу, а почетком наредне седмице биће асфалтирани и тротоари у другом делу улице. Асфалтирање коловоза планирано је за крај следеће недеље.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/asfaltiranje-trotoara-u-francuskoj-ulici-ovog-vikenda-kolovoza-za-desetak-dana/