АСФАЛТИРАЊЕ ЗАВРШНОГ СЛОЈА РЕГИОНАЛНОГ ПУТА ПАЛАНКА-ПЛАНА

Реконструкција државног пута Смедеревска Паланка-Велика Плана, која је почела крајем јуна и која је требала већ да буде завршена, овог пута би требало да улази у завршну фазу.

ЈП Путеви Србије који је извођач радова, тренутно ради на завршном слоју асфалта на територији општине Велика Плана и то од Ватрогасног дома према Бресју. Након завршетка ових радова приступиће се постављању вертикалне и хоризонталне сигнализације.

Темељна реконструкција прве деонице пута од Паланке према Плани, до раскрснице за Рачу, у дужини од три километра, која је већ пуштена у саобраћај, је при крају. Пут је насут, коловоз проширен на шест и по метара, постављена је заштитна ограда, урађени су испусти за воду, остаје да се постави део вертикалне саобраћајне сигнализације, потпорни зидови за излазе са саобраћајнице у домаћинства која се око ње налазе и да се изгради ћуприја преко потока Губераш.

Очекује се да радови буду завршени средином децембра а предвиђени рок је био почетак новембра, како је првобитно најавила министарка инфраструктуре и грађевинарстава Зорана Михајловић, међутим због неких проблема са канализационом мрежом у делу пута код Велике Плане дошло је до застоја у радовима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/asfaltiranje-zavrsnog-sloja-regionalnog-puta-palanka-plana/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Goran on 20/11/2019 at 18:57

  Da ovom vama dete nema autobus kako da ode do škole i dali će proći godinu zbog radova koji kasne tri meseca pitao bih vas dali bi se radovali zato što autobus V. Plana S.Palanka ne saobraća od kad su radovi počeli mislin prekoBresija a taj što se raduje sigurno nema pojma ģde se to nalazi što se tiče kanalizacije to je samo izgovor takodje za one koji neznaju gde se to nalazi kanalizacija se uopšte ne radi ako mi ne verujete neka neko pošalje tu sliku radova na kanalizaciji

  • Marko on 20/11/2019 at 09:13

  Predsednik obećao, uživo pred gradjanima Palanke u martu, da će put biti završen do avgusta ove godine…….Ministarka Mihajlović, kasnije, obećala da će put biti završen do 1 novembra………Evo 20-ti novembar a završetka puta ni blizu!
  Odlično što se radi, i što će jednog dana biti završen ali čemu trčanje pred rudu sa datumima???

   • Nik on 20/11/2019 at 13:20

   Boze, umesto da se radujete vi samo politicite. Uživajte malo

  • Sugradjanin on 20/11/2019 at 01:47

  Због канализације у Плани оста незавршен мост у Губерашу…

Komentari su onemogućeni.