АТЛЕТИЧАРИ ЈАСЕНИЦЕ ОСВОЈИЛИ 20 МЕДАЉА У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ

У суботу 29.јула у организацији А.К. Таково из Горњег Милановца одржано је треће коло овогодишње летње лиге “ КАД НЕМА ТАРТАНА ДОБРА ЈЕ И ШЉАКА“. Атлетски клуб „Јасеница“ је представљао 21 такмичар и освојено је 20 медаља, 9 златних, 6 сребрних и 5 бронзаних.

Златне медаље су освојили: Нина Стајић у трци на 50 мет./пр. за АШ „Б“,Дуња Будимир је освојила златне медаље на 60 мет. и у скокуудаљ за АШ „Б“,Лука Ђорђевић у трци на 50 мет./пр. за АШ „А“,Мила Милосављевић је освојила златне медаље у трци 50 мет./пр. и у скокуудаљ, Павле Вујић у скокудаљ за АШ „Б“,Новак Јанковић у бацању вортекса за „АШ“ А и Маја Вићентијевић у бацању вортекса за млађе пионирке.

Сребрне медаље су освојили : Ружица Милосављевић у трци на 200 мет. за „АШ“ Б,Павле Митровић у трци на 300 мет. за АШ“А“, Ема Стајић у трци 50мет./пр за АШ“А“, Бранко Басарић у трци 300 метара и бацање вортекса за млађе пионире,Павле Давидовић у трци на 60 мет. и Јована Димитријевић у трци на 50 мет,/пр.

Бронзане медаље су освојили :Павле Вујић у трци 50 мет.пр. за АШ“Б“Новак Јанковић у трци на 60 мет. за АШ“Б“,Лука Ђорђевић у бацању вортекса,Маја Вићентијевић у трци на 60 метара за млађе пионирке и Катарина Милић у трци на 50 мет./пр. за млађе пионирке. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/atleticari-jasenice-osvojili-20-medalja-u-gornjem-milanovcu/