БИБЛИОТЕКАРИ НАСТАВИЛИ СА УЛЕПШАВАЊЕМ ЗЕЛЕНЕ ПОВРШИНЕ ИСПРЕД БИБЛИОТЕКЕ

Запослени у паланачкој библиотеци „Милутин Срећковић“ свакодневно раде на улепшавању зелене површине испред ове установе културе.

Травњак је уређен и посађено је цвеће а подмлађена су и места где је некада било дрвеће па  се ту сада налазе младари који ће надамо се израсти у наредним годинама и обогатити хлад у овом делу.

Марљиви радници сада раде на сређивању велике жичане жардињере која се налазила у центру града, запуштена и без цвећа, док ће овде доживети своју ренесансу и ускоро ће заблистати у пуном сјају.

Из библиотеке су упутили и апел да уколико је неко у могућности донира цвеће овој установи или неко друго зеленило које ће вредне руке библиотекара посадити на овој зеленој површини.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/bibliotekari-nastavili-sa-ulepsavanjem-zelene-povrsine-ispred-biblioteke/

2 comments

    • Cvetko on 13/06/2018 at 17:27

    Kada ima brdo zaposlenih u biblioteci naravno da nemaju drugo sta da rade nego da sade cvece u slobodno, razno vreme.

    • neko iz mase on 13/06/2018 at 13:22

    Svaka cast, ali ce to bahati razmazeni palancani brzo da polome i pokvare jer zaboga ne mogu ici peske dvadeset metara cak pa moraju tu da stave svoja kola, a stanari zgrade prekoputa biblioteke su posebna prica, od farme i parova ne mrdaju sa fotelja, da im je deponija pred nosom ne bi se pomakli.

Komentari su onemogućeni.