БИОСКОПСКИ ВИКЕНД У ПАЛАНЦИ „RAMPAGE“, „ЛЕД“ И „ЗЕЦ ПЕТАР“

 Овог викенда у паланачком биоскопу наћи ће се три филма на биоскопском репертоару и то:
14. АПРИЛ, СУБОТА:
16.00 – „ЗЕЦ ПЕТАР“

18.00- „ЗЕЦ ПЕТАР“
20.00- „ЛЕД“
15. АПРИЛ, НЕДЕЉА:
16.00 – „ЗЕЦ ПЕТАР“
18.00- „ЗЕЦ ПЕТАР“
20.00- „RAMPAGE“
Цена улазница је 250 динара.

RAMPAGE, 3D

Жанр: Фантазија, акција, авантура. Режија: Бред Пејтон. Улоге: Двејн Џонсон, Наоми Харис, Џефри Дин Морган, Џејк Лејси

Прича о погубним и чудовишним последицама генетског инжењеринга упознаје гледаоце са ликом Дејвиса Окоа (Двејн Џонсон), снажно повезаног са Џорџом, изванредно интелигентном горилом која је била у његовој заштити од рођења. Ипак , генетски експеримент који је кренуо по злу претворио је овог нежног мајмуна у бесно чудовиште. Чудовишта настала у експерименту почела су да уништавају целу Северну Америку и све што им се нашло на путу. Око се тада удружује с генетским инжењером како би осмислио и осигурао противотров. Та борба није усмерена само на заустављање глобалне катастрофе, већ и на спашавање створења који је некада било његов пријатељ.

ЛЕД

Жанр: драма, љубавни, мјузикл. Трајање: 113 минута. Улоге: Аглаја Тарасова, Милош Биковић, Александер Петров, Марија Аронова,  Ксенија Рапопорт, Јан Тсапник

Инспирисан истинитим догађајима, „Лед“ је емотивна прича о девојци којој је љубав помогла да устане из инвалидских колица и да постане шампион света у клизању.

Још од раног детињства, Нађа је веровала у чуда. Замишљала је како истрчава на лед уз овације публике и изводи свој најлепши плес. Због своје вере и истрајности, она постаје позната клизачица. На корак до највећег успеха у каријери, Нађа доживљава озбиљну повреду и завршава у инвалидским колицима. Вративши се у родни град Иркутск, она поново проналази своје снове – захваљујући снази Сибира у њеној крви, али и неочекиваној љубави према хокејашу Саши.

ЗЕЦ ПЕТАР

2D, синхронизовано.Жанр: анинирани, авантура, породични.Трајање: 93 минута. Редитељ: Вил Глук

Анимирано-играни филм Зец Петар прича никад пре испричану причу о Зецу Петру која почиње тако што Петар и његова цела породица преузме фарму старог господина Грегора и почну је уништавати бацајући воће и поврће на све стране и правећи неред. Када на фарму по своје наследство дође млађи господин Тома Грегор, који је далеко бистрији и оштроумнији, за Петра то значи само додатни изазов, никако престанак забаве. Али млади Грегор није само невероватан непријатељ, већ и потенцијални супарник. Он се заљубљује у локалну сликарку Бибу која је уједно и зекина сурогат мајка. Сада Петар има двоструко више разлога да отера уљеза што на крају резултира правом битком, како за фарму, тако и за наклоност лепе Бибе. Ривалство Зеца Петра и младог Томе одвешће их у велику авантуру далеко ван њихове идиличне околине правац у гужву лондонске подземне железнице и све до опасних улица града и назад. Али, на крају, Петар мора да схвати да шаргарепа и слава никада неће бити важни колико љубав и породица.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/bioskopski-vikend-u-palanci-rampage-led-i-zec-petar/