БИОСКОПСКИ ВИКЕНД У ПАЛАНЦИ (ТРЕЈЛЕРИ)

Пред нама је још један филмски викенд у сали Градског позоришта 21. и 22. јануара 2017. На репертоару су следећи филмови:

16:00 сати – цртани филм „Маша и медвед – нове авантуре“ 2d
17:30 сати – цртани филм „Снежна Краљица – ватра и лед“ 3d
20:00 сати – филм  „Assassin’s creed“ 3d

Карте се продају по цени од 250 динара и сала се греје.

„МАША И МЕДВЕД“

Маша је трогодишња енергична, дружељубива и помало луцкаста девојчица која живи у шуми и која стално упада у невоље. Њен добри друг Медвед, који је штити, често и сам упадне у невољу због Машиних несташлука, али ипак, њих двоје, уз остале животиње у шуми забављају гледаоце, али их и уче креативности, лојалности и правом пријатељству.

„Снежна Краљица – ватра и лед“ 3d

Трећи наставак бајковитог анимираног хита Снежна краљица одушевиће нас и ове зиме!

Након јуначке победе Снежне краљице и краља, Герда још увек не може да пронађе мир. Њен сан је да пронађе родитеље и коначно скупи целу породицу. Герда и њени пријатељи одлазе на путовање у потрагу за њеним родитељима и они ће се на том путу сусрести са новим изазовима: откриће антички чаробни артефакт.

Од тога тренутка ништа више неће ићи према плану…

„Assassin’s creed“ 3d

Kалум Линч, чији лик игра Мајкл Фасбендер, открива да је потомак тајног друштва „Асасина“ захваљујући револуционарној технологији која откључава његова генетска сећања. Помоћу ње он проживљава авантуре свог претка Агилара у Шпанији 15. века. Након што стекне невероватно знање и моћи, Линч се враћа у савремено доба како би се супротставио опасним и моћним витезовима темпларима.

Ассассинс Цреед је једна од најуспешнијих акционих игрица данашњице, а ово је први филм снимљен по њој. Режију потписује Џастин Kурцел, а уз Фасбендера игра и оскаровка Марион Kотјар, Мајкл Kенет Вилијамс и Џереми Ајронс.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/bioskopski-vikend-u-palanci-trejleri/