БИОСКОПСКИ ВИКЕНД У ПАЛАНЦИ

Не пропустите још један биоскопски викенд у Паланци 4. и 5. марта.

Субота 04. 03. 2017.
17:00 h „Ричард рода“ 2d – цртани филм
19:00 и 21:00 h „Бисер Бојане“

Недеља 05. 03. 2017.
17:00 h „Ричард рода“ 2d- цртани филм
19:00 h „Бисер Бојане“
21:00 h „50 нијанси мрачније“

Цена улазнице је 250 динара за све представе

РИЧАРД РОДА

Тинејџера Ричарда одгајиле су роде пошто је од рођења остао сироче, па сада овај тинејџер мисли да је један од њих. Међутим, кад дође време за миграцију у Африку, његова породица рода је приморана да му открије прави идентитет и да га остави за собом у шуми, пошто он није птица селица и не би поднео пут. Одлучан да докаже да ипак јесте рода, Ричард сам креће на путешествије на југ. Међутим, само уз помоћ Олге, екцентричне сове која има имагинарног друга, и папагаја диско-певача по имену Kики, он има шансу да стигне на циљ и научи да прихвати себе какав јесте.

БИСЕР БОЈАНЕ

У средишту приче остварења Бисер Бојане је Ђорђе Поповић (улогу тумачи Славен Дошло), млади лекар из Београда, који добија анонимни позив да упозна оца. У том тренутку Ђорђе верује да му је отац мртав, али ипак одлучује да се упусти у потрагу за сопственим идентитетом.Одлази у Црну Гору где упознаје Лолу (Вања Ненадић), младу кајтерку и ћерку полицијског инспектора, која путује на Аду Бојану.
Никола Поповић (Мима Караџић), након вишегодишње робије излази из затвора у Трсту и одлази на кратко у Црну Гору, по сакривене дијаманте, давно опљачкане у европским јувелирницама.
Николу очекује „врућ“ дочек полиције и бивших партнера заинтересованих за дијаманте. Спреман је на све, али не и на сусрет са сином након 25 година. Са друге стране, Ђорђе, који очекује сусрет са оцем, не очекује да ће му се на овом путовању догодити љубав.

 

ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ МРАЧНИЈЕ

Кад повређени Кристијан Греј покуша да намами опрезну Ану Стил поново у свој живот, она ће захтевати нови договор пре него што му пружи другу шансу. Док њих двоје покушавају да изграде поверење и стабилност, мрачне фигуре из Кристијанове прошлости почињу да круже око овог пара, одлучне у томе да униште њихове планове за заједничку будућност.

У наставку се поново појављују оскаровка Марша Геј Харден, Џенифер Еле, Лук Грајмс, Рита Ора, Виктор Расук, Елоиз Мамфорд и Макс Мартини, којима се први пут придружују оскаровка Ким Бејсингер, Хју Данси, Бела Хиткот и Ерик Џонсон.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/bioskopski-vikend-u-palanci/