„БЛИЗАНЦИ“ И „ПАПИРНИ“ ДВЕ ПРЕМИЈЕРЕ ДЕЧИЈЕ ЛУТКАРСКЕ ПРЕДСТАВЕ У ГРАДСКОМ ПОЗОРИШТУ

Представа Градског позоришта у Паланци, под називом „Близанци“ прва је представа луткарског типа, и намењена је предложеном узрасту од три године и више.
Рађена је као један од два продукцијска подухвата новоформиране Сцене Лутке, при Позоришту.

Жеља чланова ансамбла Сцене Лутке, јесте да најмлађима приближи још један вид атрактивног сценског израза, а сама прича представе „Близанци“ кореспондира са потребама циљне групе. Она прати потребе два дечака, Вецка и Нецка, близанаца, који су у потрази за друштвом за игру. Уз још неколико карактера, који чине саставни део приче, са укупно осам живописно израђених лутки, ова представа ће засигурно задовољити критеријуме родитеља, и плениће пажњу деце.

Премијера је заказана за петак, 22. децембра, са почетком у 18 часовова, и биће изведена на сцени паланачког позоришта.
Карте су у претпродаји на билетарници позоришта од 20. децембра, по цени од 150 динара.

Представа Градског позоришта у Паланци, под називом „Папирни“ друга је представа луткарског типа, и намењена је предложеном узрасту од шест године и више.
Рађена је као други од два продукцијска подухвата новоформиране Сцене Лутке, при Позоришту.

Жеља чланова ансамбла Сцене Лутке, јесте да најмлађима приближи још један вид атрактивног сценског израза, а сама прича представе „Папирни“ кореспондира са потребама циљне групе. Она прати одрастање двоје људи од раног детињства, све до старог доба. а у свом средишту апострофира љубавну причу. И ова представа ће засигурно задовољити критеријуме родитеља, и плениће пажњу деце.

Премијера је заказана за суботу, 23. децембра, са почетком у 18 часовова, и биће изведена на сцени паланачког позоришта.
Карте су у претпродаји на билетарници позоришта од 20. децембра, по цени од 150 динара.

Број за информације и резервације:
SMS i Viber => 061663-69-23

Радно време билетарнице:
од 09:00 до 19:00

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/blizanci-i-papirni-dve-premijere-decije-lutkarske-predstave-u-gradskom-pozoristu/