БОКСЕРИ ГОШЕ НА ИЗБОРНОМ МЕЧУ ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ СРБИЈЕ У ЗРЕЊАНИНУ

Кристална дворана на Бегеју биће поприште борби за национални дрес бокс селекције Србије. Љубитељи бокса у Зрењанину видеће на делу најбоље боксере Србије у оквиру такмичења на националном нивоу. Изборни меч боксера за улазак у репрезентацију Србије биће одржан 23. децембра 2017. године са почетком у 18 часова у зрењанинској спортској лепотици – Кристалној дворани.

Меч под називом „Селектор-Новинари“ у организацији Боксерског савеза Србије, техничке подршке БК Петровград и под покровитељством Града Зрењанина, биће прилика да се изабраници селектора Србије Томислава Антеља докажу и оправдају указано поверење. С друге стране преко селекције новинара, коју предводе Душан Васиљевић (доајен спортског и борилачког новинарства) и тренер Миливоје Башић, клупски боксери имаће прилику да управо они уђу у национални тим.

Паланачки боксери, чланови БК Гоша Душан Јањић и Златко Јањић биће учесници овог такмичења и покушаће да се изборе за репрезентативни дрес. Погледајте све парове:

Елита (сениори) –

Категорија до 52 кг: Душан Јањић вс Немања Гавриловић

Категорија до 69 кг: Петар Стошић – Никола Живановић

Категорија до 75 кг: Стефан Панић – Бранко Губаш

Категорија до 81 кг: Филип Станковић – Саша Миловац

Категорија до 81 кг: Никола Станковић – Геард Ајетовић

Категорија до 91 кг: Никола Влаховић – Марко Доцић

Млади:

Категорија до 52 кг: Раде Јоксимовић – Александар Јовановић

Категорија до 64 кг: Ненад Јовановић – Матија Тијанић

Категорија до 69 кг: Милош Обрадовић – Милан Бранковић

Категорија до 69 кг: Златко Јањић – Дејан Дашић

Категорија до 75 кг: Никола Ђука – Алекса Митић

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/bokseri-gose-na-izbornom-mecu-za-reprezentaciju-srbije-u-zrenjaninu/