БОКСЕРИ ГОШЕ УЧЕСТВОВАЛИ НА ОМЛАДИНСКОЈ ЗЛАТНОЈ РУКАВИЦИ, ШЕРИФОВИЋУ ПЕХАР ЗА БОРБЕНОСТ

На недавно одржаном међународном такмичењу  Омладинској златној рукавици која је одржана у Лесковцу, успешно су наступила и два боксера Гоше, и то су Александар Шерифовић и Урош Сахити.

Александар Шерифовић је у финалној борби поражен од Милоша Краснићија из Црне Горе, а њихов меч је проглашен за најборбенији на турниру.

Први пут такмичење у олимпијском боксу одржавало се у Лесковцу у организацији свих клубова, града Лесковца и Боксерског савеза Србије. Љубилтеји племените вештине су уживали у веома квалитетним борбама младих снага еx Yу земаља, у свим категоријама.

Нови шампион међународног такмичења у омладинском боксу које је одржано у СРЦ „Дубочица“ је Нишлија Никола Лазаревић члан БK Наиссус који се такмичио у категорији до 64 килограма. За најбољег техничара проглашен је домаћи представник Омер Аметовић (категорија до 52 кг), најбољи страни такмичар је Петар Лијешевић (до 81кг) из Црне горе, док најборбенији пар чине Александар Шерифовић (Србија) – Милош Kраснићи (Црна Гора).

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/bokseri-gose-ucestvovali-na-omladinskoj-zlatnoj-rukavici-serifovicu-pehar-za-borbenost/