«

»

јан 06 2017

Štampati ovo Чланак

БОЖИЋНА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА (ВИДЕО)

Председник општине Смедеревска Паланка, Топлица Пинторовић је у своје и име руководства општине,  грађанимаупутио искрене честитке за највећи хришћански празник Божић  

Поштовани грађани Општине Смедеревска Паланка, ово је време да се захвалимо вољенима, пријатељима, колегама.

Окупљени смо око старе традиције, традиције у којој Бадње вече проводимо заједно, окружени својим породицама.

Међутим, неће сви провести Бадње вече у својим домовима. Многи ће га провести на радним задацима, у Болници, Полицији, у Ватрогасној служби, у Предузећу за путеве, бринући за безбедност и неометано функционисање града.

Моји сарадници и ја потрудићемо се да, уз Вашу помоћ, рад локалне самоуправе буде функционалан и динамичан чиме бисмо обезбедили боље услове за живот у нашој општини.

Поштовани грађани, желим да овај најрадоснији празник, прославите у добром здрављу, толеранцији и миру. Нека Вам празник Христовог рођења донесе радост у кругу породице и пријатеља, и да на овај дан сви пожелимо више међусобног поштовања и разумевања.

Мир Божји, Христос се роди.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/bozicna-cestitka-predsednika-opstine-smederevska-palanka-video/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

 1. Марко Марковић

  Вучићем ћу те, Вучићем ћеш ме.

  Ма ја не знам, ко је овде СНС!!!

 2. Jasna

  Smesni su, da ponovim redakcijo!

 3. pošteno pa na sud

  AKO NEKOM NIJE JASNO OVO JE SNS I OVO SU LJUDI IZ SNS NEZNAM STO SE ONI SMENJENI BUSAJU U GRUDI DA SU ONI. ZATO STO IMAJU PECAT OO ODBORA!

 4. Zeljko

  radikal,no coment

Komentari su onemogućeni.