ЧЕТВОРИЦА СИЛОВАЛА ДЕВОЈКУ У СЕЛУ КОД СМЕДЕРЕВА-НА ТЕЛЕФОНСКОМ СНИМКУ ЖРТВА СЕ СМЕЈЕ

Четири мушкарца из села Осипаоница код Смедерева ухапшена су због сумње да су силовала девојку у том селу, сазнају незванично „Новости“. За још једним младићем умешаним у овај злочин се трага.

Како је „Новостима“ потврђено у Вишем јавном тужилаштву у Смедереву, које води преткривични поступак, „проверавају се наводи о силовању пунолетне девојке од стране више мушкараца“.

Како незванично сазнајемо од извора блиских полицијској истрази, четири мушкарца су ухапшена под сумњом да су силовала девојку. Њима је одређен притвор. Идентитет девојке, као и осумњичених, засад се чува од јавнoсти. Наводно, реч је о два догађаја обљубе. У првом је учествовало, како се верује, више особа, а у другом су била, наводно, два извршиоца. Полиција трага за још једним мушкарцем за кога се верује да има везе са овим случајем. Оба случаја силовања догодила су се прошле седмице у селу Осипаоница. Сви похапшени су из овог села, као и жртва, наводе Новости. 

Међутим, четворица Смедереваца, које је њихова суграђанка Е. М. (26) пријавила за силовање, доставили су полицији снимке забележене мобилним телефоном, на којима се види да се она током наводног напаствовања смеје!

Kако “Ало!” сазнаје, младићи су после привођења изјавили да их девојка познаје одраније и да је пристала да буде са њима без икакве присиле, тврдећи да је то учинила наводно због тога што су сви имућни!

– Двојица пријављених живе и раде у Аустрији, док друга двојица потичу из ситуираних породица из Смедерева. Одмах после привођења у станицу полиције, један младић је изјавио да су се наизменично снимали ин флагранти са девојком која их је пријавила. Из џепа је извадио мобилни телефон и инспекторима показао видео-снимке на којима се види да се девојка смеје током секса са њима 

Полиција је узела мобилни телефон ради увида у видео-снимке и провере да ли је девојка на било који начин била приморана да се током снимања смеје.

Према сазнањима до којих је дошло Више јавно тужилаштво у Смедереву, које води преткривични поступак, жртва је била дрогирана. Њена прича се проверава, а детаљи се чувају од јавности.

– Оштећена је саслушавана више пута. Њена прича је веома озбиљна, драматична и уверљива. Материјални докази који постоје, и који су проверени, поклапају се са њеним исказом, и упућују на то да је реч о принудном сексуалном чину –

МЕЂУ осумњиченима су двојица аустријских држављана, због чега је о хапшењу обавештена и амбасада Аустрије у Србији. Која је прича веродостојна, откриће даља истрага, суочавање жене и младића, као и прикупљени материјални докази.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/cetvorica-silovala-devojku-u-selu-kod-smedereva/